×
Click for more products. Sulje
No produts were found.

Sing (2016) (4K UHD + Blu-ray)

Ohjaus Christophe Lourdelet, Garth Jennings

Pääosissa Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Seth MacFarlane

Tekstitys suomi, ruotsi

Ääniraita englanti, suomi, ruotsi

4K UHD + Blu-ray julkaisu

Lue lisääShow less
30,00 € (sis. alv)
1-3 arkipäivää
Varastossa
Viite:
5053083111007
Julkaisia:
Tunniste:
Suosikit0
Lisää listaan(1)
Samanlaisia
Kuvaus

Itse ilkimys-, Kätyrit- ja Lemmikkien salainen elämä -elokuvien tekijöiltä Illumination-studiolta saapuu jouluksi elokuvateattereihin musiikintäyteinen animaatioelokuva Sing, joka kertoo siitä, miten jokainen meistä voi löytää sisältään tähden!

Pääosassa on Buster Moon, tyylikäs koalaherra, joka johtaa parhaat päivänsä nähnyttä teatteria. Buster on ikuinen optimisti — ja myönnettäköön, ehkä pienoinen lurjus — joka rakastaa teatteriaan yli kaiken ja on valmis tekemään mitä vain pelastaakseen sen. Palauttaakseen hiipuvan konserttisalin entiseen loistoonsa hän päättää järjestää maailman mahtavimman laulukilpailun!

Viisi kilpailijaa nousee ylitse muiden: hyräilevä huijarihiiri, ujo ramppikuumeesta kärsivä norsu, 25 pikkuporsaan pahnueen rättiväsynyt äiti, rikollisperheestään eroon pyrkivä nuori gangsterigorilla sekä piikkisika, joka haluaa karistaa ylimielisen poikaystävän kintereiltään ja ryhtyä soolouralle. Jokainen heistä saapuu Busterin pakeille uskoen lujasti, että tämä tilaisuus voi mullistaa koko elämän.

Yli 85 hittilaulua sisältävän elokuvan on käsikirjoittanut ja ohjannut Garth Jennings (Son of Rambow, Linnunradan käsikirja liftareille) ja sen ovat tuottaneet Chris Meledandri ja Janet Healy. Elokuvan originaaliversion äänirooleissa esiintyvät Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Seth MacFarlane, Scarlett Johansson, John C. Reilly, Taron Egerton ja Tori Kelly.

Lue lisääShow less
Tuotetiedot
5053083111007
Arvostelut

Jätä arvostelu

  • Elokuvan tähdet:
Kuvaile lyhyesti
Lähetä kuva
Vedä kuva tai paina ja valitse

Settings

Valikko

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään

Ole hyvä ja kirjaudu

Kirjaudu sivulle