×
Click for more products. Sulje
No produts were found.
Click for more products. Sulje
No produts were found.
Tervetuloa!

King Arthur: Legend of the Sword (2017) (4K UHD + Blu-ray)

Ohjaus Guy Ritchie

Pääosissa  Charlie HunnamAstrid Bergès-FrisbeyJude Law

Tekstitys suomi, ruotsi

UHD + Blu-ray julkaisu.

Lue lisää
30,00 € (sis. alv)
1-3 arkipäivää
Varastossa
Viite:
7340112738181
Suosikit0
Lisää listaan
Liittyvät tuotteet
Ei tuotteita
Kuvaus

Maineikas ohjaaja Guy Ritchie tuo dynaamisen tyylinsä eeppiseen ja toiminnantäyteiseen fantasiaseikkailuun King Arthur: Legend of the Sword. Elokuvan nimiroolissa nähdään Charlie Hunnam. Kyseessä on koruton kuvaus tarujen Excalibur-myytistä, joka siivittää Arthurin matkaa kadulta valtaistuimelle.

Kun pienen Arthur-pojan isä murhataan, Arthurin setä Vortigern (Jude Law) nappaa kruunun itselleen. Arthur, jolta on näin viety syntymäoikeus ja joka ei edes tiedä, kuka hän on, joutuu käymään kovan koulun kaupungin sivukujilla. Kun hän sitten vetää miekan kivestä, hänen elämänsä mullistuu ja käy vääjäämättä ilmi, kuka hän todella on... piti hän siitä tai ei.

Hunnamin (FX:n Sons of Anarchy) ja Oscar-ehdokas Law'n (Päämääränä Cold Mountain, Lahjakas herra Ripley) rinnalla pääosissa nähdään Astrid Bergès-Frisbey (Pirates of the Caribbean: Vierailla vesillä), joka on Guinevere; Oscar-ehdokas Djimon Hounsou (Blood Diamond - veritimantti, In America) on Sir Bedivere; Aidan Gillen (HBO:n Game of Thrones) on Goosefat Bill; ja Eric Bana (Star Trek) on Arthurin isä, kuningas Uther Pendragon.

Lue lisää
Tuotetiedot
7340112738181
Arvostelut
Ei arvostelua

Settings

Valikko

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään