×
Click for more products. Sulje
No produts were found.

Get Out (2017) (4K UHD + Blu-ray)

Ohjaus Jordan Peele

Pääosissa  Daniel KaluuyaAllison WilliamsBradley Whitford

Tekstitys suomi, ruotsi

4K UHD + Blu-ray julkaisu.

Lue lisääShow less
30,00 € (sis. alv)
Toimitus 1-2 vko
1-2 vko
Viite:
5053083132651
Julkaisia:
Suosikit1
Lisää listaan
Samanlaisia
Kuvaus

Get Out on tiivistunnelmainen trilleri, jossa afroamerikkalaisen nuorukaisen vierailu valkoihoisen tyttöystävänsä vanhempien luona saa pahaenteisen käänteen.

Chrisin (Daniel Kaluuya, Sicario) ja Rosen (Allison Williams, Girls) suhde on edennyt siihen pisteeseen, että on aika tavata puolison perhe. Niinpä nuoripari lähtee viikonloppulomalle Rosen vanhempien Missyn (Catherine Keener, Captain Phillips) ja Deanin (Bradley Whitford, The Cabin in the Woods) luokse.

Aluksi Chris tulkitsee Rosen perheen yltiöystävällisen käytöksen johtuvan siitä, että he yrittävät hermostuneesti hyväksyä tyttärensä suhteen erirotuiseen mieheen. Viikonlopun edetessä sarja toinen toistaan häiritsevämpiä paljastuksia kuitenkin johdattaa hänet käsittämättömän totuuden äärelle.

Get Out on yhtä lailla vangitseva kauhuelokuva kuin provokatiivinen kannanottokin. Jordan Peelen (Key and Peele) ohjaaman ja kirjoittaman elokuvan ovat tuottaneet hänen itsensä ohella Blumhousen Jason Blum sekä Sean McKittrick (Donnie Darko, Bad Words) ja Edward H. Hamm Jr. (Bad Words). Muissa osissa nähdään Caleb Landry Jones, Stephen Root, Milton ”Lil Rel” Howery, Betty Gabriel, Marcus Henderson ja Lakeith Stanfield.

Lue lisääShow less
Tuotetiedot
5053083132651

Lisätiedot

Vuosi
2017
Tekstitys
Englanti
Ruotsi
Suomi
Arvostelut

Jätä arvostelu

  • Elokuvan tähdet:
Kuvaile lyhyesti
Lähetä kuva
Vedä kuva tai paina ja valitse

Settings

Valikko

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään

Ole hyvä ja kirjaudu

Kirjaudu sivulle