×
Click for more products. Sulje
No produts were found.
Click for more products. Sulje
No produts were found.
Tervetuloa!

Pan's Labyrinth (2006) (4K UHD + Blu-ray)

El laberinto del fauno

Ohjaus Guillermo del Toro

Pääosissa Ivana Baquero, Ariadna Gil ja Sergi López

Tekstitys englanti

4K UHD + Blu-ray

Lue lisää
50,00 € (sis. alv)
Toimitus 1-2 vko
1-2 vko
Viite:
883929672011
Julkaisia:
Suosikit0
Lisää listaan(2)
Liittyvät tuotteet
Ei tuotteita
Kuvaus

Vuosi 1944. Raskaana oleva nainen ja kirjoja kainalossaan puristava tyttö kiitävät Espanjan vuorilla armeijan autokaravaanin kyydissä. äidin on päästävä lapsen isän, yltiöagressiivisen everstin luo. Tyttö pakenee yhä syvemmälle fantasian labyrinttiin. Sadistisena riehuvan sissisodan kuolinkouristukset rinnastuvat Ofelian mielikuvitusmaailmaan.

Vanhan myllyn uumenissa avautuu labyrintti. Sen outoa logiikkaa noudattava isäntä Pan ajaa Ofelian yhä merkillisimpiin tehtäviin ja kohtaamisiin. Antiikin kreikkalaisten sorkkakoipi Pan - jolle roomalaiset antoivat nimen Fauni - edustaa luonnon kokonaisuutta. Se ei tee eroa hyvän ja pahan välillä. Sen intohimojen tyydyttämiseen sopivat yhtälailla nymfit ja jumalatteret, eikä Pan pane pahakseen edes satunnaista painia satyyrin kanssa.

Guillermo Del Toron maailmankuva on samanhenkinen. Surrealistinen on läsnä arjessa. Satumaisuus lumoaa herkästi. Heti perään seuraa sadistinen veriteko. Keijujen lento ei ole niin kepeää, kun hurme hulmahtaa siiville tuon tuosta. Del Toron ihmiset ovat inhimillisiä, uljaita ja uhrautuvaisia.

Lue lisää
Tuotetiedot
883929672011
Arvostelut
Ei arvostelua

Settings

Valikko

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään