×
Click for more products. Sulje
No produts were found.
Click for more products. Sulje
No produts were found.
Tervetuloa!

Indiana Jones: Complete Collection (4K UHD + 5 Blu-ray)

Kadonneen aarteen metsästäjät (1981),Indiana Jones ja tuomion temppeli (1984),Indiana Jones ja viimeinen ristiretki (1989),Indiana Jones ja kristallikallon valtakunta (2008)

Ohjaus Steven Spielberg

Pääosissa Harrison Ford, Karen Allen, Paul Freeman, John Rhys-Davies, Cate Blanchett

Tekstitys suomi, ruotsi

Lue lisää
110,00 € (sis. alv)
1-3 arkipäivää
Varastossa
Viite:
8717418590222
Julkaisia:
Suosikit5
Lisää listaan(3)
Liittyvät tuotteet
Kuvaus

Indiana Jones ja Kadoneen aarteen metsästäjät
Legendarinen sankari Indiana Jones (Harrison Ford) yhdessä kaikkien aikoen suurimmassa elokuvaseikkailussa.

Neuvottelutaitoinen arkeologi ja tämän itsenäinen Karen Allen) lähtevät matkaan löytääkseen myyttisen pyhän arkin ennen natseja. Henkeä salpaava kilpajuoksu käy läpi Etelä-Amerikan viidakoiden, Kairon villkaiden katujen ja huippusalaisen sukelllusvenetukikohdan. Indyn täytyy kestää myrkkyjä, ansoja, käärmeitä ja pettureita päästäkseen maaliin. Arkin voimat pääsevät äkkiä valloilleen ja Indy taistelee pysyäkseen askeleen natsien edellä.

Indiana Jones ja tuomion temppeli
Indiana Jonesin kaikkien aikojen tummasävyisin seikkailu.

Indy (Harrison Ford) välttää hädin tuskin väkivaltaisen tappelun shanghalaisessa yökerhossa vain törmätäkseen voimalla Intian sademetsään, jossa pahuuden voimat ovat valloillaan. 
Kaukaisen kylän lapset on kidnapattu ja heitä käytetään orjina epäinhimillisessä kaivoksessa. Indyn on pelastettava lapset välttääkseen itse saman kauhean kohtalon pahan Kali-heimon kynsissä. 
Yhdessä uskollisen seuraajansa Short Roundin (Ke Huy Quan) ja vastahakoisen yökerholaulaja Willie Scottin (Kate Capshaw) kanssa Indy päihittää veenhimoiset roistot.

Indiana Jones ja viimeinen ristiretki
Aikuinen Indy (Harrison Ford) lähtee vaarojen täyttämälle matkalle etsimään isäänsä tohtori Henry Jonesia (Sean Connery). Natsit ovat Pyhän Graalin jäljillä ja ovat kidnapanneet Indyn isän, joka on alan johtavia asiantuntijoita maailmassa. Indy taistelee rottia vastaan Venetsian katakombeissa, selviytyy ilmataistelusta natsien lentäjä-ässää vastaan ja päivittää eteenpäin kiiltävän tulittavan taisteluvaunun. Graalin voima joko ottaa tai antaa elämän - Indy ja hänen isänsä kamppailevat kelloa vastaan...

Indiana Jone ja Kristallikallon valtakunta
Uusi Indiana Jones seikkailu käynnistyy keskellä erämaata vuonna 1957 kylmän sodan riehuessa pahimmillaan. Indy ja hänen apurinsa Mac (Ray Winstone) ovat juuri paenneet täpärästi pahansuopien neuvostoagenttien kynsistä syrjäisellä lentokentällä.

Nyt professori Jones on palannut kotiin Marshall Collegeen mutta huomaa joutuneensa ojasta allikkoon. Yliopiston dekaani ja hänen hyvä ystävänsä (Jim Broadbent) kertoo, että Indyn viimeisimmät tempaukset ovat saattaneet hänet epäilyksen alaiseksi ja että hallitus on painostanut yliopistoa erottamaan hänet. Ollessaan poistumaisillaan kaupungista Indiana tapaa nuoren kapinallisen nimeltä Mutt (Shia LaBeouf), jolla on seikkailija-arkeologille sekä kaunoja että ehdotus: jos Indiana Jones auttaa häntä äärimmäisen henkilökohtaisin panoksin ladatussa tehtävässä, Indy voi hyvinkin saada käsiinsä yhden kaikkien aikojen suurimmista arkeologisista löydöistä, legendaarisen Akatorin kristallikallon, johon on aina liittynyt salaperäistä kiehtovuutta, taikavoimia ja pelkoa.

Lue lisää
Tuotetiedot
8717418590222
Arvostelut
Ei arvostelua

Settings

Valikko

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään