×
Click for more products. Close
No produts were found.

Halloween Ends (2022) (4K UHD + Blu-ray)

Ohjaus David Gordon Green

Pääosissa Jamie Lee Curtis, Andi Matichak, James Jude Courtney

Tekstitys suomi, ruotsi

4K UHD + Blu-ray julkaisu.

Read moreShow less
30,00 € (tax incl.)
1-3 arkipäivää
Varastossa
Reference:
7333018025103
Love1
Add to wishlist(1)
You may also like
Description

Laurie Strode kohtaa vainoajansa viimeistä kertaa.

Kaikkien aikojen kehutuin ja palvotuin kauhuelokuvasarja saa 45 vuoden jälkeen eeppisen, hirvittävän päätöksensä, kun Laurie Strode kohtaa viimeistä kertaa pahuuden ruumiillistuman Michael Myersin. Vain toinen heistä selviää ennennäkemättömästä kaksinkamppailusta.

Ikoninen Jamie Lee Curtis palaa viimeistä kertaa Laurie Stroden rooliin – kauhuelokuvien ensimmäinen “viimeinen tyttö” oli myös rooli, joka teki Curtisista tähden. Hän on esittänyt Laurieta yli neljänkymmenen vuoden ajan, mikä on yksi elokuvahistorian pitkään jatkuneimmista rooleista. Kun elokuvasarja alkoi uudestaan vuonna 2018, Halloween rikkoi yleisöennätyksiä: siitä tuli sarjan menestynein osa, ja se oli ensi-iltaviikonloppunaan kaikkien aikojen katsotuin naisen tähdittämä kauhuelokuva.

Neljä vuotta viime vuoden Halloween Killsin tapahtumien jälkeen Laurie asuu tyttärentyttärensä Allysonin (Andi Matichak) kanssa ja kirjoittaa muistelmiaan. Michael Myersia ei ole nähty viime kohtaamisen jälkeen. Laurie on antanut Michaelin varjon hallita ja ohjata elämäänsä vuosikymmenien ajan, mutta nyt hän on päättänyt vapautua pelosta ja raivosta ja syleillä elämää. Mutta kun nuorta Corey Cunninghamia (Rohan Campbell, The Hardy Boys, Virgin River) syytetään vahtimansa pojan tappamisesta, alkaa kauhun ja väkivallan hyökyaalto, joka pakottaa Laurien kohtaamaan hallitsemattoman pahan vielä viimeisen kerran.

Read moreShow less
Product Details
7333018025103

Data sheet

Vuosi
2022
Tekstitys
Ruotsi
Suomi
Arvostelut

Jätä arvostelu

  • Elokuvan tähdet:
Kuvaile lyhyesti
Lähetä kuva
Vedä kuva tai paina ja valitse

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Ole hyvä ja kirjaudu

Kirjaudu sivulle