×
Click for more products. Sulje
No produts were found.

Manchester by the Sea (2016) Blu-ray

Ohjaus Kenneth Lonergan

Pääosissa Casey Affleck, Michelle Williams, Kyle Chandler

Tekstitys suomi, ruotsi

Lue lisääShow less
12,00 € (sis. alv)
Toimitus 1-2 vko
1-2 vko
Viite:
7330031001534
Julkaisia:
Suosikit0
Lisää listaan
Samanlaisia
Kuvaus

Ohjaaja-käsikirjoittaja Kenneth Lonerganin Manchester by the Sea -elokuvassa sulkeutuneen bostonilaisen talonmiehen elämä muuttuu, kun hän palaa kotikyläänsä teini-ikäisen veljenpoikansa huoltajaksi. Elokuva on syvästi liikuttava ja yllättävän hauska kertomus massachusettsilaisessa kalastajakylässä sukupolvien ajan eläneestä työväenluokkaisesta Chandlerien perheestä, yhteisöstä, perhesiteistä, uhrauksista ja toivosta.

Isoveljensä Joen (Kyle Chandler) kuoleman jälkeen Lee Chandler (Casey Affleck) järkyttyy kuullessaan että Joe on nimennyt hänet poikansa Patrickin (Lucas Hedges) huoltajaksi. Vastentahtoisesti Lee palaa Manchester-by-the-Seahin 15-vuotiaan Patrickin luokse. Samalla hän joutuu kohtaamaan menneisyytensä, joka erotti hänet vaimostaan Randista (Michelle Williams) ja kyläyhteisöstä, jossa hän oli kasvanut. Yhdessä Lee ja Patrick yrittävät totutella elämään ilman Joeta - perheen yhdistävää voimaa. Lonergan kutoo taitavasti yhteen menneisyyden ja nykyisyyden, luoden jännitteisen tarinan vailla sentimentaalisuutta.

Elokuva sai yhteensä 6 Oscar®-ehdokkuutta: paras elokuva, paras ohjaus (Kenneth Lonergan), paras miespääosa (Casey Affleck), paras naissivuosa (Michelle Williams), paras alkuperäiskäsikirjoitus (Kenneth Lonergan) ja paras miessivuosa (Lucas Hedges).

Casey Affleck voitti Golden Globe® -palkinnon parhaasta miespääosasta draamassa.

Lue lisääShow less
Tuotetiedot
7330031001534

Lisätiedot

Vuosi
2016
Arvostelut

Jätä arvostelu

  • Elokuvan tähdet:
Kuvaile lyhyesti
Lähetä kuva
Vedä kuva tai paina ja valitse

Settings

Valikko

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään

Ole hyvä ja kirjaudu

Kirjaudu sivulle