Click for more products. Sulje
No produts were found.

Prinsessa Mononoke (1997) Blu-ray

Mononoke-hime - Princess Mononoke

Ohjaus Hayao Miyazaki

Pääosissa Yôji Matsuda, Yuriko Ishida ja Yûko Tanaka

Ääniraita suomi, ruotsi

Tekstitys suomi, ruotsi

Lue lisääShow less
10,00 € (sis. alv)
Toimitus 1-2 vko
1-2 vko
Viite:
6430061850315
Julkaisia:
Tunniste:
Suosikit2
Lisää listaan(4)
Lisää vertailuun0
Samanlaisia
Kuvaus

Vakavasti sairas Prinssi Ashitaka on matkalla kauas itään etsimään parannusta villisika-jumalan langettamaan kiroukseen, mutta joutuu yllättäen keskelle metsäneläinten ja raudan takomiseen erikoistuneen Tataraban-klaanin välistä sodankäyntiä. Esiteollinen kaivosyhteisö on vallannut metsää, jota uhkaa kuolema hyväksikäyttäjien kynsissä.

Ashitaka kohtaa sotatantereella Sanin eli Prinsessa Mononoken, susien kasvattaman ihmislapsen, joka johtaa metsäneläinten laumoja. Taistelun ohessa Ashitaka törmää salaperäiseen joukkioon, joka haluaa tappaa peurajumala, Shishi-Gamin, koska uskoo siten saavuttavansa kuolemattomuuden. Samainen Shishi-Gami on ainoa, joka pystyy vapauttamaan Prinssin kirouksesta. Ashitaka joutuu pulmalliseen välikäteen ja rauhanrakentajan asemaan.

Hayao Miyazakin mestariteos Prinsessa Mononoke sijoittuu Japanin keskiajalle, Muromachi?kaudelle, mutta taustalla näkyvät ohjaajalle ominaiset ekologiset teemat. Piirrostyyli on loistokasta, taistelukohtaukset intensiivisiä ja tyynet jaksot huikaisevan kauniita. Elokuva on Ghiblin ensimmäisiä, jossa käytettiin käsinpiirretyn animoinnin apuna tietokoneita, etenkin voimakkaissaliikekohtauksissa. Rakenteeltaan Prinsessa Mononoke on Miyazakin eeppisin elokuva, kattaen laajoja seutuja ja erilaisia yhteisöjä historiallisessa viitekehyksessä.

Lue lisääShow less
Tuotetiedot
6430061850315
Arvostelut

Jätä arvostelu

  • Elokuvan tähdet:
Kuvaile lyhyesti
Lähetä kuva
Vedä kuva tai paina ja valitse

Settings

Valikko

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään

Ole hyvä ja kirjaudu

Kirjaudu sivulle