×
Click for more products. Sulje
No produts were found.

Mortal Engines (2018) Blu-ray

Ohjaus Christian Rivers

Pääosissa  Hera Hilmar, Robert Sheehan, Hugo Weaving

Tekstitys suomi, ruotsi

Lue lisääShow less
12,00 € (sis. alv)
Toimitus 1-2 vko
Saapuva tuote
Viite:
5053083184506
Julkaisia:
Suosikit0
Lisää listaan
Samanlaisia
Kuvaus

Ihmiskunta on joutunut sopeutumaan uudenlaiseen elämään luonnonkatastrofin tuhottua sivilisaatiomme satoja vuosia sitten. Suunnattomat liikkuvat kaupungit vaeltavat ympäri maapalloa ja saalistavat säälimättömästi toisiaan.

Tom Natsworthy (Robert Sheehan) asuu liikkuvista kaupungeista suurimpiin kuuluvan Lontoon alimmissa kerroksissa. Kohdatessaan vihollisia pakenevan Hester Shawn (Hera Hilmar) hän tempautuu mukaan seikkailuun ja joutuu taistelemaan henkensä edestä. Kahden täysin erilaisen ihmisen täytyy yhdistää voimansa ja heidän kohtalonaan on muuttaa historian kulkua.

Mortal Engines on jännittävä, eeppinen seikkailuelokuva, jonka ohjaa Oscar®-palkittu, King Kong -elokuvan huimista efekteistä vastannut Christian Rivers. Tekijöissä mukana ovat myös Hobitti- ja Taru sormusten herrasta -trilogioiden tekijät Peter Jackson, Fran Walsh ja Philippa Boyens, jotka ovat kirjoittaneet käsikirjoituksen. Universalin ja MRC:n elokuva pohjautuu Philip Reeven palkittuun kirjasarjaan.

Tuottajina elokuvassa ovat Zane Weiner (Hobitti-trilogia), Amanda Walker (Hobitti-trilogia) ja Deborah Forte (Goosebumps), sekä Walsh ja Jackson. Ken Kamins (Hobitti-trilogia) ja Boyens toimivat vastaavina tuottajina.

Lue lisääShow less
Tuotetiedot
5053083184506

Lisätiedot

Vuosi
2018
Tekstitys
Ruotsi
Suomi
Arvostelut

Jätä arvostelu

  • Elokuvan tähdet:
Kuvaile lyhyesti
Lähetä kuva
Vedä kuva tai paina ja valitse

Settings

Valikko

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään

Ole hyvä ja kirjaudu

Kirjaudu sivulle