Click for more products. Sulje
No produts were found.

Revenge (2017) Limited Edition (Blu-ray)

Ohjaus Coralie Fargeat

Pääosissa  Matilda Anna Ingrid LutzKevin JanssensVincent Colombe

Tekstitys englanti HOH

Painos loppu

Lue lisääShow less
45,00 € (sis. alv)
Painos loppu
Viite:
5028836041191
Julkaisia:
Suosikit1
Lisää listaan
Lisää vertailuun0
Samanlaisia
Kuvaus

Coralie Fargeatin ohjaama Revenge on esikoisohjaus, joka perustuu tekijänsä omaan käsikirjoitukseen. Ja vaikka kieli on suurilta osin englanti, Revenge on kotoisin Ranskasta.

Sisältönsä osalta elokuva on suorastaan hullunrohkea kokeilu. Tavoitteena on nihkeän ja maskuliinisen raiskaus-kosto-lajityypin uudistaminen naisnäkökulmasta.

Juoni on perinteinen: kolmen tosimiehen joukko saapuu erämaassa sijaitsevalle luksushuvilalle metsästysreissulle. Äijistä lipevin on houkutellut mukaansa nuoren ja kuvankauniin naisystävänsä. Kun yksi kavereista ei kykene pitämään näppejään erossa kielletystä hedelmästä, tilanne lipeää käsistä - äärimmäisen kohtalokkain seurauksin.

Fargeat onnistuu pyrkimyksissään täydellisesti. Lopputulos on yhtä lähellä toimintaelokuvan kuin kauhutrillerin estetiikkaa. Paikoin äärimmäinen graafisuus vertautuu Ranska-kauhun uuden aallon mestariteoksiin, Alexandre Ajan Haute tensioniin sekä Alexandre Bustillon ja Julien Mauryn Insideen.

Vaikka tapahtumat ovat niljakkaita ja kuvasto välillä todella brutaalia, hollantilaiskuvaaja Robrecht Heyvaert nojaa onnistuneesti tyylittelyn voimaan. Feministinen näkökulma on verhottu taitavasti teknisesti häikäiseviin, silmiä hiveleviin kuviin.

Lue lisääShow less
Tuotetiedot
5028836041191

Lisätiedot

Vuosi
2017
Arvostelut

Jätä arvostelu

  • Elokuvan tähdet:
Kuvaile lyhyesti
Lähetä kuva
Vedä kuva tai paina ja valitse

Settings

Valikko

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään

Ole hyvä ja kirjaudu

Kirjaudu sivulle