Click for more products. Sulje
No produts were found.
Click for more products. Sulje
No produts were found.

Aaltojen kuohu (1993) Blu-ray

Umi ga kikoeru

Ohjaus Tomomi Mochizuki

Pääosissa Nobuo Tobita, Toshihiko Seki ja Yoko Sakamoto

Tekstitys suomi, ruotsi

Ääni suomi, japani

Lue lisää
10,00 € (sis. alv)
1-3 arkipäivää
Varastossa
Viite:
6430061850704
Julkaisia:
Suosikit0
Lisää listaan(1)
Liittyvät tuotteet
Kuvaus

Elämänmakuinen ja haikeansuloinen animaatio on puhdasta Ghibli-laatua.

Aaltojen kuohu avautuu muistojen kuohuessa luokkakokouksen aattona. Vanha jengi on pian taas koolla… Edessä tulevaisuus, takana ensimmäiset romanssit.

Ystävykset Matsuno ja Taku olivat lukiossa kiinnostuneita samasta tytöstä. Tokiosta poikien kouluun siirtynyt Rikako Muto sekoitti kuviot. Näyttävä Rikako oli luokan kärjessä tenteissä ja pelikentällä, mutta kaikki eivät pitäneet tokiolaisesta tulokkaasta. Miksi Takun oli vaikea sulattaa sitä, että hänen paras ystävänsä Matsuno tuntui ihastuneen tulokkaaseen? Luokkaretki Havaijille taisi olla kaiken käännekohta. Tai se Tokion-vierailu, jonka aikana selvisi, miksi Rikako joutui vaihtamaan koulua.

Aaltojen kuohu oli ensimmäinen Studio Ghiblin elokuva, jonka ohjaajaksi nousi nuori kyky. Kaikki tätä edeltävät Ghibli-tuotannot oli ohjannut Hayao Miyazaki tai Isao Takahata. Ghibli halusi antaa tilaisuuden uudelle ohjaajalle. Hokkaidolla uudenvuodenaattona 1958 syntynyt Tomomi Mochizuki työskenteli jo 80-luvulla eri yhtiöillä mm. käsikirjoittajana ja ohjaajana tehden episodeja lukuisiin keskeisiin sarjoihin (mm. Ranma 1/2) – mistään keltanokasta ei siis ollut kyse.

Lue lisää
Tuotetiedot
6430061850704
Arvostelut
Ei arvostelua

Valikko

Settings

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään