Click for more products. Sulje
No produts were found.

Kopps (2003) Blu-ray

Ohjaus Josef Fares

Pääosissa Fares Fares, Torkel Petersson,  Göran Ragnerstam

Tekstitys suomi, englanti

Lue lisääShow less
12,00 € (sis. alv)
1-3 arkipäivää
Varastossa
Viite:
7333018020054
Julkaisia:
Suosikit0
Lisää listaan
Lisää vertailuun0
Samanlaisia
Kuvaus

Pienen uneliaan ruotsalaiskylän poliiseilla on lokoisat oltavat. Rikollisuutta ei yksinkertaisesti ole. Kustannustehokas keskijohto ajattelee näin ollen säästää lakkauttamalla tarpeettoman poliisilaitoksen. Paikalliset poliisit kehittävät uljaan suunnitelman pitääkseen työpaikkansa!

Neljän poliisin työpäivä on aikaisemmin koostunut etupäässä aamiaisen nauttimisesta, runsaista kahvitauoista ja lounastunnista. Ja siihen päälle keitetään vielä kahvit. Kahvin ääressä jutustellaan mukavia ja vilkutellaan tutuille. Mutta nyt nelikon totaalisen stressivapaa, pullantuoksuinen työympäristö on pahan kerran uhattuna.

Poliiseista Jacob on oman tiensä kulkija, joka etsii rakkautta senssi-ilmoitusten avulla. Benny on toimintaelokuvafani, joka unelmoi olevansa Bruce Willisin tyyppinen jäänviileä jepari. Lasse ja Agneta ovat poliisipari ja aviopari, joille suhde on työtä ja työ on suhde.

Sitten eräänä päivänä Jessica saapuu poliisiasemalle huonoja uutisia tuoden. Maalaispoliisit päättävät lavastaa kaikkien aikojen rikosaallon pitääkseen työpaikkansa. Kaupungin puliukko ylennetään myymälävarkaaksi ja metsässä käydään kipakka tulitaistelu - eihän näin levoton kulmakunta millään voi luopua urheista lainvalvojistaan!

Lue lisääShow less
Tuotetiedot
7333018020054

Lisätiedot

Vuosi
2003
Arvostelut

Jätä arvostelu

  • Elokuvan tähdet:
Kuvaile lyhyesti
Lähetä kuva
Vedä kuva tai paina ja valitse

Settings

Valikko

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään

Ole hyvä ja kirjaudu

Kirjaudu sivulle