×
Click for more products. Sulje
No produts were found.
Click for more products. Sulje
No produts were found.
Tervetuloa!

Norwegian Wood (2010) Blu-ray

Noruwei no mori

Ohjaus Anh Hung Tran

Pääosissa Kenichi Matsuyama, Rinko Kikuchi ja Kiko Mizuhara

Tekstitys englanti

Lue lisää
20,00 € (sis. alv)
Toimitus 1-2 vko
1-2 vko
Viite:
5060238030458
Julkaisia:
Tunniste:
Suosikit1
Lisää listaan
Liittyvät tuotteet
Kuvaus

Haruki Murakamin romaanin pohjautuva haikea ja romanttinen draama. Tokio 1960-luvun lopulla: opiskelijat ympäri maailman ovat yhdistymässä valtaapitäviä vastaan ja Toru Watanaben elämä on yhtälailla myllerryksessä. Hän on sydämessään syvästi kiintynyt ensirakkauteensa Naokoon, kauniiseen ja ujoon nuoreen naiseen. Heidän vaikeaan suhteeseensa on vahvasti vaikuttanut parhaan ystävän kuolema vuosia sitten. Watanabe elää edelleen kuolema lähellään. Kunnes Midori, tyttö joka on Naokon täysi vastakohta – menevä, eloisa ja itsevarma – astelee hänen elämäänsä ja Watanaben on valittava menneisyytensä ja tulevaisuutensa välillä.

Toistakymmentä ällistyttävää romaania taikonut japanilainen Haruki Murakami on aktiivisista nykykirjailijoista kirkkaastikiehtovin. 1987 ilmestynyt romaani Norwegian Wood sai nimensä The Beatlesin kappaleesta. Japanissa romaani myi myyttiset yli 10 miljoonaa kappaletta. Se on ollut tapaus kautta maailman. Norwegian Wood -romaani on ilmestynyt 36 maassa 33 kielellä. Suomenkielinen laitos on myös tekeillä.

Haruki Murakamia on pidetty mahdottomana filmatisoida, koska hänen romaaninsa ovat niin monitasoisia, eeppisiä ja mieltänyrjäyttäviä. Tran Anh Hung on kyennyt tiivistämään Norwegian Wood -romaanin ytimessä olevan rakkaustarinan kaksituntiseksi elokuvaksi, jonka valokeilassa oleva nuori kolmikko hehkuu kankaalla.

Lue lisää
Tuotetiedot
5060238030458
Arvostelut
Ei arvostelua

Settings

Valikko

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään