×
Click for more products. Sulje
No produts were found.
Click for more products. Sulje
No produts were found.
Tervetuloa!

Wings Of Desire (1987) Blu-ray

Berliinin taivaan alla / Der Himmel über Berlin

Ohjaus Wim Wenders

Pääosissa Bruno Ganz, Solveig Dommartin, Otto Sander

Tekstitys englanti

Lue lisää
20,00 € (sis. alv)
1-3 arkipäivää
Varastossa
Viite:
5060126870593
Julkaisia:
Suosikit0
Lisää listaan
Liittyvät tuotteet
Kuvaus

Huikean suosion saavuttanut ja moninkertaisesti palkittu elokuva toi Wendersille muun muassa Cannesin elokuvajuhlien parhaan ohjaajan palkinnon vuonna 1987. Elokuvasta tehtiin uudelleenfilmatisointi nimellä ?Enkelten kaupunki?, pääosissa Nicolas Cage ja Meg Ryan.

Wendersin sodan arpeuttamalla taivaalla on lukuisa joukko lempeitä, popliinitakkisia enkeleitä, jotka kuuntelevat kuolevaisten tuskaisia mietteitä ja yrittävät lohduttaa heitä. Yksi enkeleistä, Damiel (Bruno Ganz), haluaa ryhtyä kuolevaiseksi rakastuttuaan kauniiseen trapetsitaiteilija Marioniin. Omana itsenään esiintyvä Peter Falk avustaa muodonmuutoksessa kertomalla ihmisenä olon yksinkertaisista iloista, kuten kahvin ja savukkeiden jumalaisesta yhdistelmästä.

Enkelin näkökulmasta kuvattu elokuva on mustavalkoinen, mutta hehkuu väreissä silloin, kun enkelit havainnoivat ihmiselämän realiteetteja. Lopulta Damiel päättää, että hänen on saatava kokea ihmisyys kaikkine puolineen. Niinpä hän siirtyy todelliseen maailmaan elääkseen elämänsä yhdessä Marionin kanssa.

Lue lisää
Tuotetiedot
5060126870593

Lisätiedot

Vuosi:
1987
Arvostelut
Ei arvostelua

Settings

Valikko

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään