Click for more products. Sulje
No produts were found.

Victor Perez (2013) Blu-ray

Victor Young Perez

Ohjaus Jacques Ouaniche

Pääosissa Brahim Asloum, Steve Suissa, Isabella Orsini

Tekstitys suomi, ruotsi

Lue lisääShow less
9,00 € (sis. alv)
Toimitus 1-2 vko
1-2 vko
Viite:
6416548589138
Julkaisia:
Suosikit0
Lisää listaan
Lisää vertailuun0
Samanlaisia
Ei tuotteita
Kuvaus

Köyhä Tunisian juutalainen Victor Perez voitti ensimmäisen ammattilaistason nyrkkeilyottelunsa vain 16-vuotiaana. Kaksi vuotta myöhemmin, vuonna 1931, nuorukainen kamppaili kärpässarjan maailmanmestaruudesta Ranskan lipun alla. Perez voitti ottelun ja hänestä tuli historian nuorin nyrkkeilyn maailmanmestari.

Victorista tuli maailmanlaajuinen sensaatio, jonka elämästä ei puuttunut kauniita naisia ja villejä juhlia. Kesken hurjaksi yltyneen vauhdin Victor löi lakoon natsijohtajan – ja päätyi Auschwitziin.

Nälkiintynyt ja heikko Victor joutui kohtaamaan kovimman vastustajansa, kun leirin johtaja määräsi hänet ottelemaan kaksi kertaa suurempaa, vahvaa ja taitavaa saksalaisnyrkkeilijää vastaan. Musta savu kohosi krematorioiden piipuista, kun Victor nousi rinkiin taistellakseen – kirjaimellisesti – elämästä ja kuolemasta…

Nyrkkeilijä Brahim Asloum tekee elokuvadebyyttinsä legendaarisen Victor Perez’n roolissa. Vuonna 2000 Brahim voitti kultaa kärpässarjassa Sydneyn olympialaisissa – ensimmäisenä ranskalaisnyrkkeilijänä vuoden 1936 jälkeen – ja voitti maailmanmestaruuden vuonna 2007.

Lue lisääShow less
Tuotetiedot
6416548589138
Arvostelut

Jätä arvostelu

  • Elokuvan tähdet:
Kuvaile lyhyesti
Lähetä kuva
Vedä kuva tai paina ja valitse

Settings

Valikko

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään

Ole hyvä ja kirjaudu

Kirjaudu sivulle