×
Click for more products. Sulje
No produts were found.
Click for more products. Sulje
No produts were found.
Tervetuloa!

Oscar-voittaja Jordan Peele tuo valkokankaille uuden version vertahyytävästä urbaanista legendasta: Candymanista. Nouseva elokuvantekijä Nia DaCosta ohjaa nykyaikaisen inkarnaation kulttiklassikosta.

Niin kauan kuin Chicagossa sijaitsevan Cabrini Greenin asukkaat muistavat asuinaluetta on piinannut kummitustarina yliluonnollisesta tappajasta, jolla on koukku kätenään. Tappaja ilmestyy niille, jotka uskaltavat sanoa hänen nimensä viisi kertaa peilin edessä.

Pääosissa Yahya Abdul-Mateen II, Teyonah Parris, Nathan Stewart-Jarrett

HS ★★★★

Candyman on hieno jatko-osa 30 vuoden takaiselle kauhu­hitille: upeasti ohjattu ja kutkuttavasti kirjoitettu elokuva on niin tätä päivää kuin voi

EPISODI ★★★★

Komea versio vanhasta legendasta. Nia DaCosta todistaa olevansa taitava ja terävä ohjaaja, joka kykenee sekoittamaan tärkeitä teemoja ja visuaalisesti upeita kohtauksia yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.

The Walking Dead tekee paluun. Tällä kaudella sankareidemme sitoumus sivistykseen joutuu testiin, kun he joutuvat tekemisiin Kuiskaajien, kovimmat selviytyy -mentaliteetilla varustautuneen ääriryhmän, kanssa.

Pioneersin hajottama Morganin ryhmä on hajaantunut laajalle alueelle. Elämä Pioneersin muurien takana koettelee jokaista jäsentä eri tavalla ja pakottaa heidät määrittelemään, keitä he todella ovat tässä uudessa maailmassa. Kun Morgan yrittää vapauttaa ryhmän viimeisetkin jäsenet entistä rohkeammin, Virginian siskon epätoivoinen etsintä kiihtyy. Virginia tekee kaikkensa suojellakseen asutusalueita ulkoisilta ja sisäisiltä pahoilta voimilta. Kun uusia liittoja syntyy, suhteita tuhoutuu, ihmiset vaihtavat puolta ja kaikkien on valittava, kenen riveissä he seisovat, ”Loppu on alku” -paljastaa syvimmän merkityksensä.

Settings

Valikko

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään

Ole hyvä ja kirjaudu

Kirjaudu sivulle