×
Click for more products. Sulje
No produts were found.
Click for more products. Sulje
No produts were found.
Tervetuloa!

By the Sea (2015) DVD

Meren äärellä

Ohjaus Angelina Jolie

Pääosissa Brad Pitt, Angelina Jolie, Mélanie Laurent

Tekstitys englanti HOH

Lue lisääShow less
14,00 € (sis. alv)
Toimitus 1-2 vko
1-2 vko
Viite:
5053083060350
Julkaisia:
Suosikit1
Lisää listaan
Liittyvät tuotteet
Kuvaus

Angelina Jolie Pittin käsikirjoittama, ohjaama ja tuottama draama Meren äärellä on intiimi ja koskettava kuvaus kriisin repimästä avioliitosta. Meren äärellä sijoittuu 1970-luvulle ja tapahtuu hiljaisessa ranskalaisessa merenrantakaupungissa, jota satunnaiset matkailijat värittävät. Se tutkii ajattomia teemoja: täysillä elettyä elämää, menetystä ja surua sekä ihmisen loputonta kykyä toipua ja uudistua.

Amerikkalainen kirjailija Roland (Brad Pitt) ja hänen vaimonsa, entinen tanssija Vanessa (Jolie Pitt) matkustelevat ympäri Ranskaa. Kun pariskunta ystävystyy pienen kylän baarin pitäjän (Niels Arestrup) ja hotellin omistajan (Richard Bohringer) kanssa, he löytävät paikallisten kulttuurista ja maalaiskylän arjesta tälle elämäntavalle ainutlaatuista viisautta.

Meren äärellä on Oscar®-voittaja Angelina Jolie Pittin toinen ohjaus Murtumaton-draaman jälkeen. Tyyliltään Meren äärellä tuo mieleen eurooppalaiset elokuvat ja 60-70-lukujen näytelmät: klassisia tarinoita, jotka sijoittuvat tiettyyn aikaan ja paikkaan, mutta joiden tunteiden ja henkilöiden kuvaus on yleismaailmallista. Meren äärellä on kuvattu yhdeksän viikon aikana Mġarr ix-Xinin kaupungissa Gozon saarella Maltalla. Sivuosissa nähdään Melvil Poupaud ja Mélanie Laurent.

Lue lisääShow less
Tuotetiedot
5053083060350
Arvostelut

Jätä arvostelu

  • Elokuvan tähdet:
Kuvaile lyhyesti
Lähetä kuva
Vedä kuva tai paina ja valitse

Settings

Valikko

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään

Ole hyvä ja kirjaudu

Kirjaudu sivulle