Click for more products. Sulje
No produts were found.

Lolo (2015) DVD

Ohjaus Julie Delpy

Pääosissa Julie Delpy, Dany Boon, Vincent Lacoste

Tekstitys suomi, ruotsi

Lue lisääShow less
9,00 € (sis. alv)
Toimitus 1-2 vko
1-2 vko
Viite:
6430061850155
Julkaisia:
Suosikit0
Lisää listaan
Lisää vertailuun0
Samanlaisia
Kuvaus

Muotialalla työskentelevä pariisitar Violette (Julie Delpy) viettää lomaa Etelä-Ranskassa ja kokee lomaromanssin hyväntahtoisen IT-nörtin Jean-Renén (Dany Boon) kanssa. Kun suhde syvvenee ja Jean-René päättää muuttaa Pariisiin, Violetten omistushaluinen 19-vuotias poika tekee kaikkensa suhteen sabotoimiseksi. Veitsenterävän komedian on ohjannut Julie Delpy.

 

 

Maailmassa on monenlaisia elokuvia. Ja sitten on Julie Delpy –elokuvia. Nelikymppinen Delpy kutsuttiin Oscar –akatemian jäseneksi käsikirjoittajana, mutta hänet tunnettiin alunperin näyttelijänä mm Richard Linklaterin Rakkautta ennen… -trilogiasta. Delpyn läpimurto ohjaajana oli hervoton 2 päivää Pariisissa. Moni meistä on nauranut myös Delpyn Ranskalaisen viikonlopun tai 2 päivää New Yorkissa –elokuvien räävittömyyksin äärellä.

Delpy on luonut tavaramerkin säkenöivällä dialogilla, joka kohottaa katsojan elegantin ranskalaisen tyylittelyn sfääreihin – ja vetää heti välittömästi maton alta uskaliailla alapään herjoilla tai äkkijyrkillä sanan säilän sivalluksilla. Delpy on iso D.

Delpyn kuudes ohjaus Lolo alkaa intiimialueiden tuntemusten vertailulla porekylvyssä. Pariisilaiset ystävykset Violette (Delpy) ja Ariane (Karin Viard) ovat tuulettumassa Biarritzissä. Pätkäsuhteisiin juuttuneet menevät mimmit ovat yhtä mieltä: kesäromanssi ei olisi pahitteeksi.

 

Vastakohtien väitetään vetävän toisiaan puoleensa. Iso tonnikala sylissä terassille lipsahtava IT-nörtti Jean-Rene (roolissa velmu supertähtikoomikko Dany Boon) ei voisi olla kauempana pääkaupungin muotipiireissä liihottelevan Violetten mieltymyksistä, mutta niin vain pari löytää toisensa puutarhajuhlien jälkeen. Viattoman Jean-Renen kielellinen lahjakkuus korvaa miesparan viheliäisen tyylitajun.

 

Pikaisesta kesädeitistä kasvaa kiihkeä suhde. Ylinopeuksilla toimivia pörssiohjelmia kehittelevä Jean-Rene saa tärkeän keikan pariisilaiselta pankilta. Muutto pääkaupunkiin, ja mahdollisesti jopa yhteiseen asuntoon kärjistää kiperästi rakastavaisten eroavaisuuksia. Äidin suhteita rutiininomaisesti sabotoiva 19-vuotias Lolo –poika ei totisesti auta asiaa. Kirjailija Beigbeder (99 frangia) ja muotiguru Lagerfeld heittävät hilpeät roolit aivan omana itsenään.

 

Lolo päästää katsojat kurkistamaan Julie Delpyn persoonallisen ajatuksenjuoksun kulissien taakse. ”Olen vuodattanut tähän elokuvaan sydämeni ja sieluni sekä elokuvantekijänä että näyttelijänä”, tunnustaa monilahjakas Delpy.

Lue lisääShow less
Tuotetiedot
6430061850155

Lisätiedot

Vuosi
2015
Tekstitys
Englanti
Suomi
Arvostelut

Jätä arvostelu

  • Elokuvan tähdet:
Kuvaile lyhyesti
Lähetä kuva
Vedä kuva tai paina ja valitse

Settings

Valikko

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään

Ole hyvä ja kirjaudu

Kirjaudu sivulle