Click for more products. Sulje
No produts were found.

Julieta (2016) DVD

Ohjaus Pedro Almodóvar

Pääosissa Adriana Ugarte, Rossy de Palma, Emma Suárez

Tekstitys suomi, ruotsi

Lue lisääShow less
12,00 € (sis. alv)
Toimitus 1-2 vko
1-2 vko
Viite:
6416548595511
Julkaisia:
Suosikit0
Lisää listaan
Lisää vertailuun0
Samanlaisia
Kuvaus

Pedro Almodóvarin uusi elokuva on draama naisista, rakkaudesta ja särkyneistä sydämistä. Julieta asuu Madridissa tyttärensä Antían kanssa. Molemmat naiset surevat Xoanin, Antían isän ja Julietan aviomiehen, kuolemaa. Toisinaan suru lähentää ihmisiä, joskus se ajaa heidät erilleen.

Kun Antía täyttää kahdeksantoista vuotta, hän hylkää äitinsä sanaakaan sanomatta. Julieta etsii häntä kaikkialta, kaikin keinoin. Julietalle selviää ainoastaan se, miten vähän hän tyttärestään tietää.

Julieta on elokuva äidin kamppailusta epätietoisuutta vastaan. Se on myös kertomus kohtalosta, syyllisyydestä ja siitä käsittämättömästä mysteeristä, joka saa meidät hylkäämään rakastamamme ihmiset, pyyhkimään heidät elämästämme kuin he eivät koskaan olisi merkinneet meille mitään. Kuin heitä ei olisi koskaan ollut olemassakaan.

Pedro Almodóvar on käsikirjoittanut elokuvan Alice Munronkolmen novellin pohjalta. Novellit on julkaistu teoksessaKarkulainen: Kertomuksia (Runaway, 2004). Vanhemman Julietan roolissa nähdään Emma Suaréz, nuorempaa Julietaa näyttelee Adriana Ugarte. Tuotannosta vastaa El Deseo jaAgustín Almodóvar. Musiikin on säveltänyt Almodóvarin pitkäaikainen luottosäveltäjä, Alberto Iglesias.

Lue lisääShow less
Tuotetiedot
6416548595511

Lisätiedot

Vuosi
2016
Arvostelut

Jätä arvostelu

  • Elokuvan tähdet:
Kuvaile lyhyesti
Lähetä kuva
Vedä kuva tai paina ja valitse

Settings

Valikko

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään

Ole hyvä ja kirjaudu

Kirjaudu sivulle