Click for more products. Sulje
No produts were found.

Nocturnal Animals (2016) DVD

Yön eläimet

Ohjaus Tom Ford

Pääosissa Amy Adams, Jake Gyllenhaal, Michael Shannon

Tekstitys SUOMI

Lue lisääShow less
10,00 € (sis. alv)
1-3 arkipäivää
Varastossa
Viite:
5053083112660
Julkaisia:
Suosikit0
Lisää listaan
Lisää vertailuun0
Samanlaisia
Ei tuotteita
Kuvaus

Tom Ford on käsikirjoittanut ja ohjannut tyylikkään ja tummasävyisen trillerin, joka tutkii häilyviä rajoja rakkauden ja koston ja toisaalta koston ja pelastuksen välillä. Oscar-ehdokkaat Amy Adams ja Jake Gyllenhaal näyttelevät päärooleja eronneena avioparina, joka joutuu kohtaamaan synkkiä totuuksia toisistaan ja itsestään.

Susan Morrow (Amy Adams) toimii taidekauppiaana Los Angelesissa ja elää yltäkylläistä mutta epätyydyttävää elämää uuden miehensä rinnalla. Eräänä viikonloppuna, miehen lähdettyä jälleen yhdelle loputtomista liikematkoistaan, Susan löytää postilaatikosta paketin, jota ei ole tilannut. Paketissa on romaani “Yön eläimet”. Kirjan on kirjoittanut Susanin ex-mies Edward Sheffield (Jake Gyllenhaal), johon Susan ei ole pitänyt yhteyttä vuosiin. Käsikirjoituksen mukana tulee Edwardilta viesti, jossa Susania pyydetään lukemaan teos ja ottamaan yhteyttä.

Romaani on omistettu Susanille, mutta sen sisältö on väkivaltaista ja järkyttävää. Edwardin teksti koskettaa Susania, joka ei voi olla muistelematta intiimejä hetkiä parin rakkaustarinassa. Susan alkaa tutkia sisintään ja pohdiskella nykyistä elämäänsä ja uraansa pintakiiltoa syvemmältä. Kirja alkaa tuntua eräänlaiselta kostolta, joka pakottaa hänet kyseenalaistamaan valintojaan ja herättää uuteen hehkuun rakkauden, jonka hän luuli jo hiipuneen. Tarina huipentuu välienselvittelyyn, joka määrittelee sankarin roolit sekä kirjan tarinassa että Susanin omassa elämässä.

Yön eläimet voitti tuomariston palkinnon Venetsian elokuvajuhlill

Lue lisääShow less
Tuotetiedot
5053083112660
Arvostelut

Jätä arvostelu

  • Elokuvan tähdet:
Kuvaile lyhyesti
Lähetä kuva
Vedä kuva tai paina ja valitse

Settings

Valikko

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään

Ole hyvä ja kirjaudu

Kirjaudu sivulle