Click for more products. Sulje
No produts were found.

Illumination - Kokoelma (6 DVD)

Despicable Me , Despicable Me 2, Despicable Me 3, Minions, Secret Life of Pets, Sing

Ääniraita englanti, suomi, ruotsi

Tekstitys suomi, ruotsi

PAINOS LOPPU

Lue lisääShow less
38,00 € (sis. alv)
Painos loppu
Viite:
5053083130596
Julkaisia:
Suosikit0
Lisää listaan(1)
Lisää vertailuun0
Samanlaisia
Ei tuotteita
Kuvaus

ITSE ILKIMYS 
Idyllisen esikaupunkialueen keskellä kohoaa muista erottuva musta talo, jonka pihanurmikko on kuollut. Se on Grun salainen piilopaikka, jossa hän suunnittelee maailman valloittamista pienten keltaisten kätyreidensä kanssa! Mutta kun kuvioihin tulee kolme pientä orpotyttöä, jotka ovat vakaasti päättäneet saada Grusta isän, tämän maine superroistona alkaa horjua. 

ITSE ILKIMYS 2 
Gru on jättänyt rikollisen elämän taakseen kasvattaakseen kolmea tytärtään. Tapahtumat saavat kuitenkin yllättävän käänteen, kun Anti-Konna-liiga rekrytoi hänet nappaamaan maailmaa uhkaavan ovelan rikollisen. 

ITSE ILKIMYS 3 
Gru erotetaan Anti- Konna-liigasta ja ajautuu identiteettikriisiin. Mutta kun mystinen muukalainen ilmaantuu kertomaan Grun kauan kadonneesta kaksoisveljestä, joka haluaa kiihkeästi seurata tämän jalanjälkiä, entinen superpahis saa jälleen kokea, miten hyvältä tuntuukaan olla ilkeä. 

KÄTYRIT 
Pelastaakseen heimonsa tuholta kolme epätodennäköistä sankaria – Kevin, Stuart ja Bob – lähtee etsimään uutta isoa pomoa. Etsintä johdattaa sankarimme mahdollisen uuden päällikön, Scarlet Overkillin luo, ja heillä on edessään toistaiseksi suurin haasteensa: varmistaa kätyreiden henkiin jääminen. 

LEMMIKKIEN SALAISEN 
Huippumenestyneiden Itse ilkimys -elokuvien tekijöiden pitkä animaatio antaa vihdoin vastauksen kysymykseen: mitä lemmikkisi puuhaavat sinun poissa ollessasi? 

SING 
Lemmikkien salaisen elämän tehneen Illuminationstudion animaatiokomedia siitä, miten meistä jokainen voi löytää musiikin sisältään. Sing on vuoden musikaalikomediatapaus!
 

Lue lisääShow less
Tuotetiedot
5053083130596
Arvostelut

Jätä arvostelu

  • Elokuvan tähdet:
Kuvaile lyhyesti
Lähetä kuva
Vedä kuva tai paina ja valitse

Settings

Valikko

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään

Ole hyvä ja kirjaudu

Kirjaudu sivulle