Click for more products. Sulje
No produts were found.
Click for more products. Sulje
No produts were found.

Fantastinen nainen (2017) DVD

Una Mujer Fantástica

Ohjaus Sebastián Lelio

Pääosissa  Daniela VegaFrancisco ReyesLuis Gnecco 

Tekstitys suomi, ruotsi

9,00 € (sis. alv)
1-3 arkipäivää
Varastossa
Viite:
6438194711411
Julkaisia:
Suosikit0
Lisää listaan
Liittyvät tuotteet
Kuvaus

SCAR-voittaja (Paras vieraskielinen elokuva), Sebastián Lelion upea chileläiselokuva FANTASTINEN NAINEN kertoo tarinan Marinasta, joka joutuu taistelemaan oikeudesta olemassaoloonsa, oikeudestaan olla kuka hän on: kompleksinen, vahva, suorasukainen – fantastinen nainen.

Rakastuneet Marina ja Orlando suunnittelevat tulevaisuutta. Tarjoilijana työskentelevä nuori Marina haaveilee laulajan urasta, kun taas häntä kaksi vuosikymmentä vanhempi Orlando omistaa painotalon. Eräänä iltana, Marinan syntymäpäiväjuhlien jälkeen, Orlando tuupertuu sairauskohtaukseen. Marina vie miehen ensiapuun, mutta mitään ei ole tehtävissä.Tästä alkaa Marinan painajainen. Surun murtama nainen kaipaisi tukea, mutta lohduttamisen sijasta niin lääkärit kuin Orlandon aikaisempi perhe asettavat Marinan epäilyksen alaiseksi. Marinan surua, tai hänen transnaisen identiteettiään, ei kunnioita kukaan. Orlandon edellisellä perheellä on kiire pyyhkiä Marinan mittainen luku edesmenneen miehen elämästä pois. Marina joutuu taistelemaan oikeudestaan suruun ja olemassaoloonsa, oikeudestaan olla kuka hän on: kompleksinen, vahva, suorasukainen – fantastinen nainen. Chileläisen ohjaaja–käsikirjoittaja Sebastián Lelion (Gloria, 2013) FANTASTINEN NAINEN sai maailmanensi-iltansa Berliinin elokuvajuhlien kilpasarjassa, jossa se palkittiin parhaan käsikirjoituksen Hopeisella karhulla, Teddylla sekä ekumeenisen tuomariston palkinnolla.

FANTASTINEN NAINEN voitti OSCARin parhaan vieraskielisen elokuvan kategoriassa.

FANTASTINEN NAINEN kilpaili myös Golden Globe -ehdokkuudesta parhaan vieraskielisen elokuvan kategoriassa tammikuussa 2018.

Tuotetiedot
6438194711411
Arvostelut
Ei arvostelua

Valikko

Settings

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään