Click for more products. Sulje
No produts were found.

Leif GW Person - Trilogy (4 DVD)

En pilgrims död - Pyhiinvaeltajan kuolema (2013) / Den fjärde mannen - Neljäs mies (2013 - 2014) / Den döende detektiven (2018) Matkan pää 

Pääosissa  Rolf Lassgård, Helena Af Sandeberg, Jonas Karlsson 

Tekstitys suomi, ruotsi

Lue lisääShow less
18,00 € (sis. alv)
Toimitus 1-2 vko
Saapuva tuote
Viite:
7333018013179
Julkaisia:
Tunniste:
Suosikit1
Lisää listaan
Lisää vertailuun0
Samanlaisia
Kuvaus

En pilgrims död: Chefen för rikskriminalpolisen Lars Martin Johansson (Rolf Lassgård), LMJ, är frustrerad över att Palmemordet inte blev löst. Kunde han förhindrat mordet om han handlat annorlunda på den tiden? Han får en möjlighet att skapa en parallell utredning till den ordinarie Palmeutredningen och tillsätter en ny grupp, med strategiskt utvalda personer, som han har en känsla av kan hjälpa honom att se utredningen i ett nytt ljus. Den första att rekryteras är Jeanette Eriksson (Helena af Sandeberg) som arbetat 25 år inom polisen och är kanske den medarbetare LMJ hyser mest respekt för. Flera av personerna kan sitta inne med kunskap kring mordet som de själva kanske inte ens känner till, eller själva kan koppla ihop. Någon bör ha sett eller hört något och just detta något är kanske en av nycklarna till mordet?

Den fjärde mannen: 1975 ockuperas västtyska ambassaden i Stockholm av tyska terrorister. Attacken slår inte bara mot ambassaden utan även mot Sveriges stolthet som en fredlig nation. Säkerhetspolisen anser i efterhand att terroristerna måste haft hjälp av folk i Sverige, men det kan inte bevisas. 1989 mördas en man i sin lägenhet i centrala Stockholm. Det är en lägre tjänsteman som verkar ha levt ett oansenligt liv utan familj eller nära vänner. Den homofobe poliskommissarien Evert Bäckström får hand om utredningen och avskriver fallet som ett "bögmord". Här och nu så utnämns Martin Johansson, LMJ, till ny chef för Säkerhetspolisen. Hans första uppgift blir att ta en ny titt på ambassaddramat från 1975. Två nya namn har nyligen lagts in i mappen, varav det ena är offret från Bäckströms olösta mord från 1989. LMJ sätter ihop en utredningsgrupp vars diskreta undersökning, pusselbit för pusselbit, leder in i maktens korridorer. 

Den döende detektiven: Lars Martin Johansson, i sin krafts dagar chef för Rikskriminalen, legendarisk mordutredare och bland sina kolleger känd som mannen som kan se runt hörn. Numera är han nybliven pensionär och lever ett annat liv som han inte är helt tillfreds med. En sommardag faller Johansson ihop. När han tre dygn senare kvicknar till liv ligger han på intensiven på Karolinska sjukhuset drabbad av en blodpropp i hjärnan. Samtidigt som han rehabiliteras griper Johanssons gamla liv tag i honom på nytt. Hans läkare berättar en hemsk historia om ett trettio år gammalt ouppklarat mord på Yasmine, en nioårig flicka. Samtidigt som Johansson försöker återuppfinna meningen med livet, bestämmer han sig för att lösa den gamla mordgåtan.

Lue lisääShow less
Tuotetiedot
7333018013179
Arvostelut

Jätä arvostelu

  • Elokuvan tähdet:
Kuvaile lyhyesti
Lähetä kuva
Vedä kuva tai paina ja valitse

Settings

Valikko

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään

Ole hyvä ja kirjaudu

Kirjaudu sivulle