×
Click for more products. Sulje
No produts were found.

Beautiful Boy (2018) DVD

Ohjaus Felix van Groeningen

Pääosissa  Steve Carell, Maura Tierney, Jack Dylan Grazer

Tekstitys suomi, ruotsi

Lue lisääShow less
10,00 € (sis. alv)
Painos loppu

Viite:
5706169001722
Julkaisia:
Suosikit0
Lisää listaan(1)
Samanlaisia
Kuvaus

Steve Carell ja Timothée Chalamet (Call Me By Your Name) näyttelevät isää ja poikaa koskettavassa tosipohjaisessa draamassa Beautiful Boy, joka kuvaa kriisiin ajautuvan perheen taistelua ja selviytymistä. Chalamet on huomioitu roolistaan Golden Globe- ja Bafta-ehdokkuuksilla.

18-vuotias Nic Sheff (Chalamet) on hyvä oppilas, päätoimittaa koulun lehteä, näyttelee, urheilee ja on pian suuntaamassa yliopistoon. Samaan aikaan Nic kirjoittaa päiväkirjaansa, miten metamfetamiini muuttaa hänen maailmansa värit ”mustasta ja valkoisesta Technicoloriksi”. Teini-iän kokeiluina alkanut huumeidenkäyttö muuttuu nopeasti kovan luokan riippuvuudeksi.

Beautiful Boy on riipaisevan rehellinen tarina Sheffin perheen pitkästä taistelusta addiktion kanssa. Nicin alamäkeä leimaavat katkaisuhoidot, katoamiset ja rikotut lupaukset, mutta myös isän (Carell) rakkaus ja yritykset pelastaa poikansa vajoamasta syvyyksiin. Tositapahtumiin perustuva elokuva pohjautuu David ja Nic Sheffin omaelämäkertoihin. Ohjaaja Felix van Groeningen kuvaa perheen vaiheita peittelemättä mutta täynnä toivoa ja rakkautta.

Elokuvan ovat tuottaneet Plan B Entertainmentin Oscar-palkitut tuottajat Brad Pitt, Dede Gardner ja Jeremy Kleiner (Moonlight, 12 Years a Slave, The Big Short). Vastaavana tuottajana toimii Nan Morales (Selma). Luke Daviesin (Lion) ja van Groeningenin sovittama käsikirjoitus pohjautuu David Sheffin kirjaan Beautiful Boy: A Father’s Journey Through His Son’s Addiction ja Nic Sheffin kirjaan Tweak: Growing Up on Methamphetamines.

Lue lisääShow less
Tuotetiedot
5706169001722
Arvostelut

Jätä arvostelu

  • Elokuvan tähdet:
Kuvaile lyhyesti
Lähetä kuva
Vedä kuva tai paina ja valitse

Settings

Valikko

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään

Ole hyvä ja kirjaudu

Kirjaudu sivulle