×
Click for more products. Sulje
No produts were found.

Billie (2019) DVD

Ohjaus James Erskine

Pääosissa Tony Bennett, Billie Holiday, Count Basie 

Tekstitys suomi, ruotsi

Lue lisääShow less
9,00 € (sis. alv)
Painos loppu

Viite:
6430061850919
Julkaisia:
Suosikit0
Lisää listaan
Samanlaisia
Ei tuotteita
Kuvaus

Laulajalegenda Billie Holiday oli ristiriitainen hahmo – ylpeä musta nainen, joka lauloi mieluiten valkoisille;  hyväksikäytetty taiteilija ja raju huumeiden käyttäjä; uskollinen ystävä ja kostonhaluinen rakastajatar; blueslaulaja, joka ei laulanut bluesia. Ja kun hän lauloi kuuluisan protestilaulunsa “Strange Fruit”, hänestä tuli valtion vihollinen. Billie kertoi elämästään arvoituksellisia tarinoita, jotka olivat puoliksi totta, puoliksi vapaata improvisointia.

Vuonna 1971 journalisti Linda Lipnack Kuehl ryhtyi kirjoittamaan Billien elämäkertaa. Kahdeksan vuoden ajan Linda haastatteli Billien tunteneita ihmisiä, jotka olivat osa ikonisen laulajan lyhyeksi jäänyttä, myrskyisää elämää. Äänitteitä kertyi kaikkiaan yli 200 tuntia. Brutaalin rehellisesti muistoistaan kertoivat Charles Mingus, Sarah Vaughan, Tony Bennett, Count Basie sekä Billien isä- ja äitipuoli, koulutoverit, vankilatoverit, asianajajat, huumekauppiaat, parittajat ja Billien pidättäneet FBI-agentit. Lindan kirja ei koskaan valmistunut, eikä kukaan kuullut nauhoja. Ennen kuin vasta nyt.

Ennen julkaisemattomien haastattelujen ympärille rakentuva Billien tarina on kuin film noir -jännäri. Arkistomateriaalia, draamaa, animaatiota ja still-kuvia sisältävä BILLIE kertoo legendan elämäntarinan, ja sen välittää nainen, jonka pakkomielle johti hänen omaan mystiseen, liian varhaiseen kuolemaansa.

Lue lisääShow less
Tuotetiedot
6430061850919
Arvostelut

Jätä arvostelu

  • Elokuvan tähdet:
Kuvaile lyhyesti
Lähetä kuva
Vedä kuva tai paina ja valitse

Settings

Valikko

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään

Ole hyvä ja kirjaudu

Kirjaudu sivulle