Click for more products. Sulje
No produts were found.

The Card Counter (2021) DVD

Ohjaus Paul Schrader

Pääosissa Oscar Isaac, Tiffany Haddish, Tye Sheridan

Tekstitys suomi, ruotsi

Lue lisääShow less
10,00 € (sis. alv)
1-3 arkipäivää
Varastossa
Viite:
5709165836824
Julkaisia:
Suosikit1
Lisää listaan
Lisää vertailuun0
Samanlaisia
Kuvaus

Taksikuski” ja ”Kuin raivo härkä” -elokuvien Oscar-palkittuna käsikirjoittajana tunnetun Paul Schraderin ohjaamassa ja käsikirjoittamassa elokuvassa näkyy vahvasti tekijän tunnusomainen, intensiivinen ja pitelemätön tyyli. Elokuvan vastaavana tuottajana toimii Martin Scorsese.

Syntien sovittaminen on pitkäjänteistä peliä Paul Schraderin elokuvassa ”The Card Counter”. Kostotrilleri kertoo uhkapelaajaksi ryhtyneestä sotavankien kuulustelijasta, jota menneisyyden haamut piinaavat. Intensiivistä draamaa tähdittävät Oscar Isaac, Tiffany Haddish, Tye Sheridan ja Willem Dafoe.

Entinen sotilas William Tell (Oscar Isaac) elättää itsensä pokeria pelaamalla. Eräänä päivänä hän kohtaa kostoa hautovan Cirkin (Tye Sheridan), joka pyytää hänen apuaan tasatakseen tilit yhteisen vihollisen, entisen upseerin (Willem Dafoe) kanssa. William ymmärtää, että hänellä on tilaisuus hyvittää omat pahat tekonsa estämällä Cirkin suunnitelmat, ja täten hän ottaa nuoren miehen mukaansa kiertämään kasinoita. Matkaa rahoittaa salaperäinen La Linda (Tiffany Haddish), ja kolmikon tähtäimenä on pokerin maailmanmestaruuskisat Las Vegasissa. Mutta yritys pitää Cirk kaidalla tiellä vetää Williamin yhä syvemmälle kohti oman menneisyytensä synkimpiä hetkiä…

Lue lisääShow less
Tuotetiedot
5709165836824

Lisätiedot

Vuosi
2021
Tekstitys
Ruotsi
Suomi
Arvostelut

Jätä arvostelu

  • Elokuvan tähdet:
Kuvaile lyhyesti
Lähetä kuva
Vedä kuva tai paina ja valitse

Settings

Valikko

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään

Ole hyvä ja kirjaudu

Kirjaudu sivulle