×
Click for more products. Sulje
No produts were found.

Beck 43-46 (2021-) (4 DVD)

0 Arvostelu

Ohjaus Pontus Klänge

Pääosissa Peter Haber, Kristofer Hivju, Jennie Silfverhjelm

Tekstitys suomi, ruotsi

Kauden 8. jaksoja. Osat 43-46

Lue lisääShow less
22,00 € (sis. alv)
Painos loppu

Viite:
7332421065829
Tunniste:
Suosikit0
Lisää listaan
Samanlaisia
Kuvaus

Beck 43 - Ett nytt liv

En kropp hittas flytande i vattnet i närheten av Liljeholmen. Kroppen tillhör en 39-årig dansk medborgare med ett gediget brottsregister och medlem i en ökänd dansk knarkliga. Ligans ledare sitter i svenskt fängelse och den enda han vill prata med är Steinar Hovland.

Beck 44 - Rage room

Josef har varit på klassåterträff och träffat Cissi, som han hade en kort kärleksrelation med. Hon berättar om sin pappa gått bort efter att ha blivit brutalt väckt mitt i natten av en maskerad person. Hon är upprörd över polisens agerande, utredningen lades snabbt ner. För att hamna i bra dager hos Cissi börjar Josef utreda fallet utan Alex godkännande. Han får med sig Steinar i sitt undersökande då de ramlar rakt in i en makaber brottsplats.

Beck 45 - 58 Minuter

Alex Beijer ska medverka i morgon-TV. Mitt i direktsändning kommer en av vakterna som jobbar i huset in i studion med dragen pistol. Gisslan blir bland annat Alex. BECK-gruppen ser kidnappningen i direktsändning och drar direkt igång arbetet för att frita gisslan.

Beck 46 - Den gråtande polisen

Kritiken är massiv mot polisen efter dödsskjutningen av en 14-årig pojke. En stor demonstration mot polisvåldet går fel och spär på kritiken. När en buss, som bl.a. stannar till vid polishögskolan, blir utsatt för ett attentat blir Martin och Alex kallade till platsen. Alla i bussen har blivit brutalt skjutna. Med ett undantag är de skjutna poliser och aspiranter från Polishögskolan. Kan attentatet vara kopplat till demonstrationerna mot polisen?

Lue lisääShow less
Tuotetiedot
7332421065829

Lisätiedot

Tekstitys
Ruotsi
Suomi
Arvostelut

Jätä arvostelu

  • Elokuvan tähdet:
Kuvaile lyhyesti
Lähetä kuva
Vedä kuva tai paina ja valitse

Settings

Valikko

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään

Ole hyvä ja kirjaudu

Kirjaudu sivulle