Click for more products. Sulje
No produts were found.

Tytöt - pidetään pallo! (2021) DVD

 Hækkum rána / Raise The Bar

Ohjaus Gudjon Ragnarsson

Pääosissa Margrét Jónasdóttir, Gudjon Ragnarsson, Iikka Vehkalahti

Tekstitys suomi

Lue lisääShow less
12,00 € (sis. alv)
1-3 arkipäivää
Varastossa
Viite:
6430048611564
Julkaisia:
Suosikit0
Lisää listaan
Lisää vertailuun0
Samanlaisia
Kuvaus

Kiistellyn valmentajan vetämä tyttöjen koripallojoukkue ajautuu konfliktiin lajiliiton kanssa, kun heitä ei päästetä pelaamaan poikia vastaan. Suurten tunteiden islantilaiselokuva ”Tytöt – Pidetään pallo!” käsittelee valmennuksen ja urheilun tasa-arvon, mutta myös kasvatuksen vaikeita kysymyksiä.

Parhaissa urheiluelokuvissa ei ole väliä millä sarjatasolla pelataan tai millaisista rahasummista puhutaan. Kyse on tunteista, joita syvempiä ei olekaan: voittamisen puhtaasta hurmiosta ja tappion musertavista kyynelistä.

Guðjón Ragnarssonin ohjaamassa islantilaiselokuvassa ”Tytöt – Pidetään pallo!” pelataan esiteini-ikäisten tyttöjen koripalloa maassa, jossa naiskoripalloilu ylipäänsä on vasta hiljattain ollut nousussa. Mutta panoksena peleissä on sukupuolten tasa-arvo kansallisesti koko lajin piirissä.

Brynjar Karl Sigurðsson on eräänlainen valmentajan arkkityyppi: kova, mutta oikeudenmukainen, tunteella pelejä elävä ja lajilleen täysin omistautunut. Kun hänen seuransa ei hyväksynyt alle 10-vuotiaiden lasten jakamista kunnianhimoisuuden mukaan, hän vaihtoi joukkuetta.

Nuorten valmennus on ollut otsikoissa Suomessakin. ”Tytöt – Pidetään pallo!” ottaa esille vaikeitakin kysymyksiä valmennuskeinoista ja aikuisten vastuusta. Se muistuttaa myös, että lapsia koskevissa kysymyksissä ei saa unohtaa lasten omaa ääntä.

Lue lisääShow less
Tuotetiedot
6430048611564

Lisätiedot

Vuosi
2021
Tekstitys
Suomi
Arvostelut

Jätä arvostelu

  • Elokuvan tähdet:
Kuvaile lyhyesti
Lähetä kuva
Vedä kuva tai paina ja valitse

Settings

Valikko

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään

Ole hyvä ja kirjaudu

Kirjaudu sivulle