×
Click for more products. Sulje
No produts were found.

Mad Heidi (2022) DVD

Ohjaus Johannes Hartmann, Sandro Klopfstein

Pääosissa Alice Lucy, Max Rüdlinger, Casper Van Dien

Tekstitys suomi, ruotsi

Lue lisääShow less
17,00 € (sis. alv)
Toimitus 1-2 vko
Saapuva tuote
Viite:
6430051162527
Julkaisia:
Suosikit0
Lisää listaan
Samanlaisia
Kuvaus

Dystooppinen Sveitsi on ajatunut armottoman diktaattorin (Starship Troopers -tähti Casper Van Dien) totalitaristisen vallan ikeeseen. Luonnonlapsi Heidi (Alice Lucy) elää Alpeilla yksinkertaista elämää, kunnes tyrannin kätyrit murhaavat sekä hänen rakastajansa että isoisänsä. Viattomasta nuoresta naisesta kuoriutuu Quentin Tarantinon Kill Billin Morsiamen jalanjäljissä kulkeva säälimätön soturi, joka nousee vastarintaliikkeen taistelukärjeksi pätkiessään fasisteja poikki ja pinoon.

Mad Heidi on The Toxic Avenger -elokuvasarjasta parhaiten tunnetun Troma-studion pidäkkeettömässä hengessä toteutettu kauhu-, toiminta- ja vankilaelokuvan herkullinen hybridi. Tuotannossa ovat olleet mukana myös Iron Sky -tuottaja Tero Kaukomaa ja -ohjaaja Timo Vuorensola.

Yleisö äänesti Mad Heidin vuoden parhaaksi elokuvaksi Euroopan tärkeimpiin lukeutuvalla Brysselin fantasiaelokuvafestivaalilla sekä arvovaltaisella Science+Fiction-festivaalilla Italian Triestessä. New Orleansin Screamfest-tapahtumassa tuomaristo nimesi sen vuoden parhaaksi elokuvaksi, Espanjan Molins-elokuvafestivaalilla se palkittiin parhaasta ohjauksesta.

Lue lisääShow less
Tuotetiedot
6430051162527

Lisätiedot

Vuosi
2022
Tekstitys
Ruotsi
Suomi
Arvostelut

Jätä arvostelu

  • Elokuvan tähdet:
Kuvaile lyhyesti
Lähetä kuva
Vedä kuva tai paina ja valitse

Settings

Valikko

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään

Ole hyvä ja kirjaudu

Kirjaudu sivulle