×
Click for more products. Sulje
No produts were found.

L'immensità (2022) DVD 29.11.

Rakas äitini

Ohjaus Emanuele Crialese

Pääosissa Penélope Cruz, Vincenzo Amato, Luana Giuliani

Tekstitys englanti

Read moreShow less
24,00 € (sis. alv)
Toimitus 1-2 vko
Saapuva tuote
Reference:
5021866030319
Love0
Add to wishlist
You may also like
Kuvaus

1970-luvun Rooma oli suurten sosiaalisten ja kulttuuristen muutosten aikaa. Borghettin perhe on juuri muuttanut uuteen upeilla näkymillä varustettuun kerrostaloasuntoon, joita kiireessä rakennetaan kaupungin vaurastuvalle keskiluokalle. Vaikka perheessä näyttää ulospäin olevan kaikki kunnossa, niin asiat eivät ole niin kuin ennen.

Clara (Penélope Cruz) ja Felice (Vincenzo Amato) ovat menettäneet rakkautensa. Kotiäiti Clara on autoritääriselle miehelleen ensimmäiseksi vaimo ja vasta toiseksi lapsilleen äiti. Claralla ei juurikaan ole sosiaalista elämää ydinperheen ulkopuolella ja siksi hän alkaa elää elämäänsä lastensa kautta. Kotona oleva stressaantunut tunnelma sekä kotiväkivallan peittely suvun silmissä vie hänet entistä kauemmaksi aviomiehestään.

Perheen tytär Adri (Luana Giuliani) kamppailee oman identiteettinsä kanssa, ja isänsä harmiksi ystävystyy alempaan yhteiskuntaluokkaan kuuluvan tytön kanssa. Sisäiset ristiriidat repivät perhettä erilleen kohti murtumispistettä, jota suvun taustalla aiheuttama paine ei yhtään helpota. Terraferma ja Kultainen portti -elokuvien ohjauksistaan tunnettu Emanuele Crialese on Rakas äitini -elokuvassa tarttunut osittain omaelämänkerralliseen aiheeseen. Sen autenttinen 1970-lukulainen värimaailma on värikylläinen ja näyttävä. Elokuva toimii monessa tasossa, ja sen perheidylliä rikkovat ongelmat ovat hyvin samaistuttavia myös nykyaikana.

Read moreShow less
Tuotetiedot
5021866030319

Lisätiedot

Vuosi
2022
Tekstitys
Englanti
Arvostelut

Jätä arvostelu

  • Elokuvan tähdet:
Kuvaile lyhyesti
Lähetä kuva
Vedä kuva tai paina ja valitse

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Ole hyvä ja kirjaudu

Kirjaudu sivulle