×
Click for more products. Sulje
No produts were found.

Once (2006) DVD

Ohjaus John Carney

Pääosissa Glen Hansard, Markéta Irglová ja Hugh Walsh

Tekstitys suomi, ruotsi

PAINOS LOPPU

Read moreShow less
14,00 € (sis. alv)
Painos loppu
Reference:
6416335177975
Brand:
Love0
Add to wishlist
You may also like
No items
Kuvaus

Once on vahvatunnelmainen irlantilainen musiikkidraama, jossa katusoittaja ja siirtolaistyttö rakastuvat. 
Pääosissa ovat The Commitments -elokuvasta tuttu Glen Hansard ja ensikertalainen Markéta Irglová. He ovat kirjoittaneet ja esittävät kaiken elokuvassa kuultavan musiikin. Elokuva oli yllätyshitti USA:ssa, missä sitä on ylistetty yhdeksi kaikkien aikojen parhaista musiikkielokuvista. Tunnuskappale "Falling Slowly" palkittiin Oscarilla vuoden parhaana lauluna.

 

Once on rehellinen kuin katukivetys, jolla sen muusikot veivaavat. Katusoittajan ja yksinhuoltajasiirtolaisen romanssi kantaa musiikin myötä. Elämä maistuu joka soinnussa, kun rahaton pari hakeutuu sympaattiseen musiikkiliikkeeseen kokeilemaan yhteensoittoa. Pääroolin esittäjien muusikkotausta korostaa aitouden tuntua.

 

Tarina elokuvan matkasta maailmanmaineeseen on melkoinen legenda. Ohjaaja John Carney kirjoitti koko jutun Glen Hansardin laulujen ympärille. The Frames-yhtyeessä soittanut, pian nelikymppinen laulaja-lauluntekijä päätyi esittämään leffan pääosaa. Vastanäyttelijäksi löytyi parikymppinen tsekki, nouseva pianistikyky Markéta Irglová. Pääosanesittäjät rakastuivat oikeassa elämässä ja levyttivät yhteisiä sävellyksiään albumille The Swell Season.

Elokuvan kivinen alkutaival kääntyi myötämäeksi, kun Once nappasi Sundance-festareiden yleisöpalkinnon. Leffan maine kiiri kaduille. Se hengaili 20 viikkoa jenkkien katsojatilastoissa, ja on sen jälkeen menestynyt ilmiömäisesti kautta maailman.

Read moreShow less
Tuotetiedot
6416335177975
Arvostelut

Jätä arvostelu

  • Elokuvan tähdet:
Kuvaile lyhyesti
Lähetä kuva
Vedä kuva tai paina ja valitse

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Ole hyvä ja kirjaudu

Kirjaudu sivulle