×
Click for more products. Sulje
No produts were found.
Click for more products. Sulje
No produts were found.
Tervetuloa!

Jäniksen vuosi (1977) DVD

Ohjaus Risto Jarva                                                                                                       Pääosissa Antti Litja, Kauko Helovirta ja Markku Huhtamo

Ei txt

PAINOS LOPPU

Lue lisääShow less
12,00 € (sis. alv)
Painos loppu

Viite:
6415018618095
Suosikit0
Lisää listaan(1)
Liittyvät tuotteet
Ei tuotteita
Kuvaus

Mainosmies Vatanen (Antti Litja) lähtee työhön vaimonsa nyrpeän ilmeen saattelemana. Työpaikalla esimies sanoo, ettei Vatanen ole ajan uusien haasteiden tasalla. Hänet lähetetään työmatkalle Kouvolaan jossa asiakas valittaa uuden deodorantin mainoskampanjasta. Matkan ja neuvottelun ajan Vatanen on muissa maailmoissa.

Kun Vatanen ja valokuvaaja Heinonen jatkavat matkaansa, heidän autonsa törmää jäniksenpoikaan. Vatanen löytää loukkaantuneen jäniksen metsästä ja jää sen vierelle pimenevään iltaan. Keskellä yötä valokuvaaja palaa takaisin huhuilemaan Vatasta, mutta turhaan.

Ohjaaja Risto Jarvan viimeiseksi jäänyt elokuva sai aikanaan hyvän vastaanoton. Se oli yleisömenestys jota kehuttiin kilpaa, eikä syyttä. Jäniksen vuosi on kestänyt aikaa erinomaisesti. Tänä päivänäkin se on poikkeuksellisen hieno elokuva, jonka keskeinen sanoma ihmisen ja luonnon välisestä yhteydestä vetoaa kaikenikäisiin.

Lue lisääShow less
Tuotetiedot
6415018618095
Arvostelut
Ei arvostelua

Settings

Valikko

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään