×
Click for more products. Sulje
No produts were found.

Sade kuuluu meille (2010) DVD

0 Arvostelu

También la lluvia

Ohjaus Icíar Bollaín

Pääosissa Gael García Bernal, Luis Tosar ja Karra Elejalde

Tekstitys suomi, ruotsi

PAINOS LOPPU

Lue lisääShow less
17,00 € (sis. alv)
Painos loppu

Viite:
6416335180234
Julkaisia:
Suosikit0
Lisää listaan
Samanlaisia
Ei tuotteita
Kuvaus

Leffantekijäporukka saapuu Boliviaan halpojen kustannusten perässä. Kovanaamainen tuottaja Costa (fyysinen Luis Tosar) ja fanaattinen ohjaaja Sebastian (Gael García Bernal) kohtaavat ensi töikseen kaaoksen, kun satoja intiaaneja ilmaantuu koekuvauksiin.

Bollaínin määritelmän mukaan Sade kuuluu meille sisältää kolme elokuvaa. Periodidraama Kolumbuksen verenhimoisesta ahneudesta 500 vuotta sitten rinnastuu Bolivian Cochabamban todellisiin vesimellakoihin 1999. YK:n julistus oikeudesta puhtaaseen veteen saattaa monessa maassa maistua paperilta. Molempia aikatasoja peilataan tuotantoryhmän henkilökohtaisten valintojen tai väistöjen kautta. Kerroksellisen tarinan sisällä hypätään välillä Kolumbuksen ajan rooliasuihin, välillä istutaan iltaa vuolaana virtaavan viinin ääressä, ja välillä tuhotaan monikansallisten yhtiöiden omaisuutta. Dialogi rullaa fantastisesti, ja ajalliset rinnastukset säkenöivät.

Maailman muuttaminen ei ole helppoa, mutta vielä vaikeampaa on muuttua itse, voisi tämän haasteita kaihtamattoman elokuvan johtoajatuksen tiivistää. Kalkutassa syntynyt, Nicaraguassa riskaabeleissa ihmisoikeustöissä marinoitunut, Roomassa filosofiaa ja 
Glasgow´ssa lakia lukenut Paul Laverty lataa tiheän käsikirjoituksensa täyteen moraalisia, historiallisia ja henkilökohtaisia tasoja. Näyttelijänä 14-vuotiaana debytoinut Iciar Bollaín on nyt viidennen pitkän ohjauksensa myötä uransa huipulla.

Lue lisääShow less
Tuotetiedot
6416335180234
Arvostelut

Jätä arvostelu

  • Elokuvan tähdet:
Kuvaile lyhyesti
Lähetä kuva
Vedä kuva tai paina ja valitse

Settings

Valikko

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään

Ole hyvä ja kirjaudu

Kirjaudu sivulle