Click for more products. Sulje
No produts were found.

Jaakko Pakkasvirta - kokoelma (4 DVD)

Ohjaus Jaakko Pakkasvirta

Tekstitys suomi HOH

Jaakko Pakkasvirran elokuvien kokoelma sisältäen elokuvat JOULUKSI KOTIIN, RUONOILIJA JA MUUSA, PEDON MERKKI ja ULVOVA MYLLÄRI.

PAINOS LOPPU

Lue lisääShow less
20,00 € (sis. alv)
Painos loppu
Viite:
6415018625871
Suosikit0
Lisää listaan
Lisää vertailuun0
Samanlaisia
Ei tuotteita
Kuvaus

"Pakkasvirta on yksi 1960- ja 70-luvun yhteiskunnallisesti valveutuneen ja kokeilevan elokuvamme kärkinimistä."

JOULUKSI KOTIIN (1975, 1h 25min, Draama). Rakennustyömies Urho päättää toteuttaa haaveensa ja rakentaa perheelleen omakotitalon. Pitkät päivät rakennustyömaalla uuvuttavat miestä. Lisäksi työmaalla paljastuu yllättäviä ongelmia. Urho kuitenkin pitää tiukasti kiinni haaveestaan päästä jouluksi omaan kotiin. Pääosia tässä realistisessa työläiselokuvassa näyttelevät Paavo Pentikäinen ja Irma Martinkauppi.

RUONOILIJA JA MUUSA (1978, 1h 40min, Draama). Runoilija ja muusa on väkevä kuvaus runoilija Eino Leinon ensimmäisestä, ristiriitojen täyttämästä avioliitosta Freya Schoultzin kanssa ja rakkaussuhteesta runoilija L. Onervan kanssa. Leinoa esittää Esko Salminen, Freyan osassa nähdään Katja Salminen ja L. Onervana roolistaan Jussi-patsaalla palkittu Elina Salo.

PEDON MERKKI (1981, 1h 54min, Sota). "Helvetin kuumuus on tullut maan päälle, peto on päästetty irti". Pedon merkki on komea sotakuvaus ihmiskohtaloista, jotka kietoutuvat toisiinsa. Elokuva perustuu Olavi Paavolaisen päiväkirjateokseen Synkkä yksinpuhelu. Pääosissa nähdään Esko Salminen, Irina Milan, Tom Wentzel sekä Hannu Lauri ja Vesa-Matti Loiri, jotka palkittiin rooleistaan Jussi-patsailla.

ULVOVA MYLLÄRI (1982, 1h 35min, Komedia).Mylläri Gunnar rakastuu Sanelmaan ja tytön lähdettyä mylläri ulvoo ihastuksissaan. Outo käytös suututtaa kylän silmäätekeviä ja Gunnar on vaarassa joutua mielisairaalaan. Ulvova mylläri on Arto Paasilinnan romaaniin pohjautuva kansankomedia, jossa ylistetään perisuomalaista hulluutta. Pääosissa loistavat Vesa-Matti Loiri ja Eija Ahvo.

Lue lisääShow less
Tuotetiedot
6415018625871
Arvostelut

Jätä arvostelu

  • Elokuvan tähdet:
Kuvaile lyhyesti
Lähetä kuva
Vedä kuva tai paina ja valitse

Settings

Valikko

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään

Ole hyvä ja kirjaudu

Kirjaudu sivulle