×
Click for more products. Sulje
No produts were found.
Click for more products. Sulje
No produts were found.
Tervetuloa!

Rumble (2002) DVD

Ohjaus Jani Volanen

Pääosissa Vesa-Matti Loiri, Jari Nissinen, Tommi Korpela

Tekstitys englanti

Lue lisääShow less
14,00 € (sis. alv)
Painos loppu

Viite:
6416415617476
Julkaisia:
Suosikit0
Lisää listaan
Liittyvät tuotteet
Kuvaus

Rumble on tarina neljän ikääntyneen rokkarin matkasta 2000-luvun kesäisessä Suomessa punaisella Cadillacilla 1950-luvun rock'n rollin tahdissa. Vähä-älyisen äijäporukan elämään kuuluu musiikin lisäksi lähinnä erilaiset alkoholijuomat, joita nautitaan yli Stakesin suositusten sekä tietysti Dillinger-pizza. 
Loiri on porukan ehdoton johtaja ? yli-ikäinen sekopää, joka tarpeen tullen teurastaa lehmän vaikka paljain käsin. Hänen johdollaan äijät metsästävät tien päällä pizzaa ja pakenevat virkavaltaa. Matkan päämäärä ei ole tärkeää, vaan sen aikana nautitun viinan määrä. Tilanne kehittyy matkan edetessä varsin hurjaksi, mutta hengenheimolaisuus pelastaa kriittisen tilanteen.

Rumble on rosoinen roadmovie, crazy-komedia tai jopa kaurismäkeläisen pateettisuuden käänteismaailma. Hyvän maun rajoilla liikkuva elokuva, jonka näyttelijäsuoritukset ja Kari Sohlbergin vakaa kameratyöskentely pitävät sen rajan paremmalla puolella. Rumble on saavuttanut tietynasteisen kulttimaineen, eikä syyttä. Se on levoton ja karkea elokuva, mutta niin ovat sen kuvaamat henkilötkin. Suositellaan nautittavaksi äijäporukassa kylmän oluen ja lämpimän pizzan kanssa.

Lue lisääShow less
Tuotetiedot
6416415617476

Lisätiedot

Vuosi:
2002
Arvostelut
Ei arvostelua

Settings

Valikko

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään