×
Click for more products. Sulje
No produts were found.

Downton Abbey - Complete Collection (27 DVD)

1 Arvostelu

Downton Abbey Box- Kausi 1-6 + kaikki elokuvat/erikois jaksot.

Pääosissa Hugh Bonneville, Phyllis Logan, Elizabeth McGovern

Tekstitys suomi, ruotsi

Lue lisääShow less
69,00 € (sis. alv)
Toimitus 1-2 vko
1-2 vko
Viite:
5053083222345
Julkaisia:
Suosikit1
Lisää listaan(1)
Samanlaisia
Ei tuotteita
Kuvaus

Loistokkuutta ja intohimoa, romansseja ja sydänsuruja, skandaaleja ja huhuja Downton Abbey kertoo tarinan englantilaisen kartanon asukkaista aina ensimmäistä maailmansotaa edeltävistä vuosista 1920-luvun alkupuolelle. Talo on sukupolvien ajan ollut aristokraattisen Crawleyn perheen koti, mutta se on myös paikka, jossa heidän palveluskuntansa elää, tekee suunnitelmiaan ja unelmoi. Joillekin heistä Downton on elämäntapa ja he ovat lojaaleja perhettä kohtaan, kun taas toiset ovat läpikulkumatkalla etsimässä jotain parempaa, rakkautta tai vain seikkailua. Erona on se, että palveluskunnan elämä on usein isäntäperheelle tuntematonta, kun taas palveluskunta usein on perillä perheen salaisuuksista. Sodan myrskyt mutkistavat Crawleyn perheen jäsenten ja palvelijoiden yhteenkietoutuneita kohtaloita, mutta onko elämä enää entisenkaltaista myrskyjen vihdoin laantuessa? Muuttuvissa olosuhteissa mikään ei ole taattua, ja kun rakas Downton Abbey on vaarassa, jopa Crawleyn perheen on taisteltava.

Downton Abbey, with all its splendour and scandal, has found its way into the hearts of millions around the globe. Now the full collection of six award-winning seasons and one sensational movie is yours to treasure, forever.

Home to the Crawley family and their servants, Downton appears to be all elegance and order upon first glance, but no family is ever quite what it seems. Between the desires and dreams of all the residents, both upstairs and downstairs, a day in this household is never far from high drama.

Re-live the laughter, tears, tragedy and triumph leading up to the most spectacular event in the history of this grand estate, a Royal visit.

DOWNTON ABBEY - THE MOVIE plus ALL 52 episodes from the TV SERIES.

Over 5 Hours of Bonus Features Including: 

* Feature Documentary:The Story of Downton Abbey 

* Deleted Scenes 

* Behind the Scenes 

* The Downton Diaries s Upstairs & Downstairs Cast Conversations 

* Feature Commentary with Director Michael Engler 

* And More!

Lue lisääShow less
Tuotetiedot
5053083222345
Arvostelut
Keskiarvo
5
1 Arvostelu
Elokuvan tähdet
(5)
Itse ohjelma on korkeatasoinen, kuva ja ääni on moitteetonta. Suomeksi käännetyssä tekstissä on muutamia toistuva typerä käännösvirhe, jotka tietysti toistuessaan ärsyttävät.

Jätä arvostelu

  • Elokuvan tähdet:
Kuvaile lyhyesti
Lähetä kuva
Vedä kuva tai paina ja valitse

Settings

Valikko

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään

Ole hyvä ja kirjaudu

Kirjaudu sivulle