Click for more products. Sulje
No produts were found.

Melancholian 3 huonetta (2004) DVD

Ohjaus Pirjo Honkasalo

Tekstitys suomi, ruotsi, englanti

Maailmanlaajuisesti kiitetty ja palkittu dokumentti kertoo lapsista, jotka ovat jääneet Venäjän ja Tshetshenian välisen sodan painajaismaiseen maailmaan.

Lue lisääShow less
14,00 € (sis. alv)
Painos loppu
Viite:
6415018619863
Suosikit3
Lisää listaan
Lisää vertailuun0
Samanlaisia
Ei tuotteita
Kuvaus

Maailmanlaajuisesti kiitetty ja palkittu dokumentti kertoo lapsista, jotka ovat jääneet Venäjän ja Tshetshenian välisen sodan painajaismaiseen maailmaan. Ensimmäinen melancholian huone on Kronstadtin sotilasakatemia joka kouluttaa vanhanaikaisin menetelmin heitteille jätetyistä 9-15 vuotiaista pojista sotilaita. Toinen huone vie Tshetshenian pääkaupunkiin Groznyyn jossa lapset harhailevat pommien raiskaaman kaupungin raunioissa. Kolmas huone on rajanaapuri Ingushiassa, jossa Hadizat Gataeva on pelastanut sen minkä yksi nainen voi. Hän on ottanut huostaansa kymmeniä Groznysta pelastettuja orpoja.

Dokumentti on kuvattu Pietarin alueella Venäjällä, Kaukasuksella, Tshetshenian sekä Ingushian tasavalloissa. Sen tekeminen on vaatinut suurta sinnikkyyttä ja rohkeutta tilanteissa jotka ovat olleet vaikeita ja vaarallisia. Syksyllä 2003 Pirjo Honkasalon kuvausryhmän oli lähdettävä lopullisesti pois Kaukasukselta ja samoin on käynyt useimmille ihmisoikeusjärjestöille.

Lue lisääShow less
Tuotetiedot
6415018619863
Arvostelut

Jätä arvostelu

  • Elokuvan tähdet:
Kuvaile lyhyesti
Lähetä kuva
Vedä kuva tai paina ja valitse

Settings

Valikko

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään

Ole hyvä ja kirjaudu

Kirjaudu sivulle