×
Click for more products. Close
No produts were found.
Click for more products. Close
No produts were found.
Tervetuloa!

Jäniksen vuosi (1977) DVD

Ohjaus Risto Jarva                                                                                                       Pääosissa Antti Litja, Kauko Helovirta ja Markku Huhtamo

Ei txt

Read more
€12.00 (tax incl.)
Painos loppu

Reference:
6415018618095
Brand:
Love0
Add to wishlist(1)
Related products
No items
Description

Mainosmies Vatanen (Antti Litja) lähtee työhön vaimonsa nyrpeän ilmeen saattelemana. Työpaikalla esimies sanoo, ettei Vatanen ole ajan uusien haasteiden tasalla. Hänet lähetetään työmatkalle Kouvolaan jossa asiakas valittaa uuden deodorantin mainoskampanjasta. Matkan ja neuvottelun ajan Vatanen on muissa maailmoissa.

Kun Vatanen ja valokuvaaja Heinonen jatkavat matkaansa, heidän autonsa törmää jäniksenpoikaan. Vatanen löytää loukkaantuneen jäniksen metsästä ja jää sen vierelle pimenevään iltaan. Keskellä yötä valokuvaaja palaa takaisin huhuilemaan Vatasta, mutta turhaan.

Ohjaaja Risto Jarvan viimeiseksi jäänyt elokuva sai aikanaan hyvän vastaanoton. Se oli yleisömenestys jota kehuttiin kilpaa, eikä syyttä. Jäniksen vuosi on kestänyt aikaa erinomaisesti. Tänä päivänäkin se on poikkeuksellisen hieno elokuva, jonka keskeinen sanoma ihmisen ja luonnon välisestä yhteydestä vetoaa kaikenikäisiin.

Read more
Product Details
6415018618095
Reviews
No comments

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in