×
Click for more products. Close
No produts were found.
Click for more products. Close
No produts were found.
Tervetuloa!

Kangastuksia (2010) DVD

Les amours imaginaires

Ohjaus Xavier Dolan

Pääosissa Xavier Dolan, Monia Chokri ja Niels Schneider

Tekstitys suomi, ruotsi

painos loppu

Read more
€14.00 (tax incl.)
Painos loppu

Reference:
6416335179733
Love0
Add to wishlist(1)
Related products
No items
Description

Elokuvan päähenkilöt Francis (Dolan) ja Marie (Monia Chokri) ovat parhaat ystävykset, jotka tutustuvat eräässä illanvietossa enkelikiharaiseen Nicolakseen (Niels Schneider). 

Kolmiodraaman ainekset ovat valmiit, kun kerubin näköinen nuori mies lyöttäytyy Franciksen ja Marien seuraan ja vuoron perään antaa ymmärtää olevansa kiinnostunut kummastakin. Nicolaksen todellisista tunteista on kuitenkin mahdoton saada selvää, ja sydänsuruja on tiedossa yhtä lailla Marielle kuin Francisillekin.

Dolanin visuaalinen maailma on värikäs ja äärimmäisen tyylitelty. Francisin ja Marien tyyliesikuvina ovat olleet James Dean ja Audrey Hepburn, 2010-luvulle päivitettyinä.

Kanadalainen Xavier Dolan oli vain 19-vuotias, kun hänen esikoiselokuvansa I Killed My Mother valittiin Cannesin Directors Fortnight -sarjaan. Seuraavana vuonna, keväällä 2010 Dolan toi Cannesiin seuraavan elokuvansa Kangastuksia (Les Amours Imaginaires), jonka hän on paitsi ohjannut, myös käsikirjoittanut, leikannut ja puvustanut. Lisäksi ihmelapsi näyttelee yhden elokuvan päärooleista.

Read more
Product Details
6416335179733
Reviews
No comments

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in