×
Click for more products. Close
No produts were found.
Click for more products. Close
No produts were found.
Tervetuloa!

Ruotsalainen avioliitto (2009) DVD

Det enda rationella

Ohjaus Jörgen Bergmark

Pääosissa Stina Ekblad, Rolf Lassgård ja Claes Ljungmark

Tekstitys Suomi, Ruotsi

 

PAINOS LOPPU

Read more
€15.00 (tax incl.)
Painos loppu

Reference:
6416335176534
Brand:
Love0
Add to wishlist
Related products
No items
Description

 

Ruotsalaisen tragikomedian tapahtumapaikkana on pikkukaupunki pohjoisessa, Suomen rajan tuntumassa. Siellä ihmiset tekevät vielä oikeita töitä.

Erland (Rolf Lassgård) painaa duunia paperitehtaassa, mutta elämän keskeisempi sisältö tuntuu olevan itseoppineen avioliittoneuvojan homma yhdessä vaimo Mayn (Stina Ekblad) kanssa. Erlandin työkaveri, Sven-Erik (Claes Ljungmark) suostuttelee uuden vaimonsa Karinin (Pernilla August) mukaan istuntoihin. Hyväkin suhde voisi olla vielä parempi.

May ja Karin ystävystyvät Erlandin syntymäpäiväjuhlien valmistelupuuhissa. Pitkäksi venähtäneiden juhlien lopuksi Erland ja Karin päätyvät sylikkäin. Aikuiset yrittävät kaikkensa pitääkseen tunteet aisoissa, mutta rakkaus ei kysy lupaa. Omenat lentelevät paikallisen supermarketin parkkipaikalla, kun Erland ja Karin sammuttavat kiihkoaan kuin teinit konsanaan.

Jörgen Bergmarkin ohjaus rullaa pakottomasti, loistonäyttelijöihin luottaen. Ylettömän hilpeä ja viiltävän kipeä vuorottelevat. Katsoja päätyy nauramaan, pala kurkussa.

Read more
Product Details
6416335176534
Reviews
No comments

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in