×
Click for more products. Sulje
No produts were found.

In a Better World (2010) DVD

Hævnen / Kosto

Ojaus Susanne Bier

Pääosissa Mikael Persbrandt, Trine Dyrholm ja Markus Rygaard

Tekstitys englanti

Koston päähenkilöitä ovat afrikkalaisella pakolaisleirillä työskentelevä lääkäri Anton (Beck-sarjasta tuttu Mikael Persbrandt) ja hänen 12-vuotias poikansa Elias, joka asuu Tanskassa äitinsä (Trine Dyrholm) kanssa.

Lue lisääShow less
24,00 € (sis. alv)
Toimitus 1-2 vko
1-2 vko
Viite:
5060126870913
Julkaisia:
Suosikit0
Lisää listaan
Samanlaisia
Ei tuotteita
Kuvaus

Kostokierteen dilemma sijoitetaan sekä aikuisten että lasten maailmaan. Humanistina itseään pitävä lääkäri joutuu todistamaan pakolaisleirillä tapahtumia, joihin hän ei pysty reagoimaan humanistin tavoin. Rauhallisessa tanskalaisidyllissä kiehuu yhtä lailla. Koulukiusattu Elias saa suojelijakseen kovapintaisemman Christianin, joka nuoresta iästään huolimatta on vakuuttunut siitä, että kosto on ainoa tapa puolustautua.

Susanne Bier on yksi Tanskan menestyneimpiä ohjaajia. Hän teki edellisen elokuvansa Things We Lost In the Fire Hollywoodissa, mutta palasi sen jälkeen kotikentälleen Tanskaan. Koston tekijätiimistä löytyvät Bierin pitkäaikaiset työtoverit, käsikirjoittaja Anders Thomas Jensen ja leikkaaja Pernille Bech Christenseniin, joiden kanssa hän on tehnyt kaikki tunnetuimmat elokuvansa (mm. Brothers ja Häiden jälkeen).

Susanne Bierin Kosto (Haevnen) voitti juuri Golden Globe -palkinnon parhaana vieraskielisenä elokuvana ja kilpailee myös parhaan ulkomaisen elokuvan Oscarista.

Lue lisääShow less
Tuotetiedot
5060126870913
Arvostelut

Jätä arvostelu

  • Elokuvan tähdet:
Kuvaile lyhyesti
Lähetä kuva
Vedä kuva tai paina ja valitse

Settings

Valikko

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään

Ole hyvä ja kirjaudu

Kirjaudu sivulle