×
Click for more products. Sulje
No produts were found.

Dumplings (2004) DVD

Gaau ji

Ohjaus Fruit Chan

Pääosissa Ling Bai, Pauline Lau ja Tony Leung Ka Fai

Tekstitys suomi, ruotsi

Painos loppu

Lue lisääShow less
12,00 € (sis. alv)
Painos loppu

Viite:
6416548463018
Julkaisia:
Suosikit0
Lisää listaan
Samanlaisia
Ei tuotteita
Kuvaus

Ikuinen kauneus on myytti, jonka saavuttaminen vaatii radikaaleja toimenpiteitä. Hinta, minkä haave tuo maksettavakseen, ei todellakaan ole aina suloinen, vaan synkän korea, kivulias ja helvetillisen painajaismainen. 
Quing on entinen kauneusikoni ja tunnettu näyttelijätär, johon eletty elämä ja ikä ovat jo jättäneet jälkensä. Hän suree aktiivisesti ikääntymistään ja käyttää omaisuuksia rikkaan aviomiehensä varoista nuorentavien tuotteiden metsästämiseen. Sitten Quing saa kuulla Dumplings -kuurista, jossa pienillä, erikoisleivotuilla taikanyyteillä on ulkonäköä nuorentava vaikutus. Quing tarttuu välittömästi syöttiin ja etsii nyyttejä tekevän Mein käsiinsä, joka on entinen gynekologi... 
Kallis dieetti pääsee liikkeelle, mutta vähitellen Mein valmistama erikoisruokavalio ei vakuuta Quingia onnistuneesta kulinarismista tai terveellisyydestään. Quingin käyntien edistyessä, nyyttien koostumus käy kerta kerralta vaikeammaksi sulattaa... Kammottava totuus on pian kypsä paljastettavaksi.

Korean yksi tunnetuimmista ohjaajista, Fruit Chan, on yhdessä huippukuvaaja Christopher Doylen (Hero, Psycho) kanssa luonut tämän synkkäsävytteisen jännärin turhamaisuuden hinnasta. Pääosassa nähdään Aasian huippunäyttelijöihin lukeutuva Bai Ling (The Crow, Nixon).

Lue lisääShow less
Tuotetiedot
6416548463018
Arvostelut

Jätä arvostelu

  • Elokuvan tähdet:
Kuvaile lyhyesti
Lähetä kuva
Vedä kuva tai paina ja valitse

Settings

Valikko

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään

Ole hyvä ja kirjaudu

Kirjaudu sivulle