×
Click for more products. Sulje
No produts were found.

Grizzly Man - Karhumies (2005) DVD

Ohjaus Werner Herzog

Pääosissa Timothy Treadwell, Amie Huguenard ja Werner Herzog

Tekstitys suomi, ruotsi, tanska, norja

Ruotsinkielinen takakansi

Lue lisääShow less
14,00 € (sis. alv)
Painos loppu

Viite:
7319980043048
Julkaisia:
Suosikit1
Lisää listaan
Samanlaisia
Ei tuotteita
Kuvaus

Kriitikkojen ja intellektuelliyleisön suuresti arvostama ohjaaja Werner Herzog (Aguirre - jumalan viha, Fitzcarraldo), tutkii suggestiivisessa ja vangitsevassa dokumenttielokuvassaan Grizzly Man, karhuasiantuntija Timothy Treadwellin elämää ja sen dramaattista päätöstä. 
Treadwell eli sulassa sovussa harmaakarhujen kanssa kolmentoista kesän ajan, Alaskan erämaassa. Hän myös taltioi videokameralleen viimeiset viisi kautta. 
Lokakuussa 2003 Treadwell löydettiin yhdessä tyttöystävänsä kanssa pahoin raadeltuna ja osittain syötynä leiripaikkansa lähettyviltä, Katmain luonnonsuojelualueelta. Mitä tapahtui ja miksi Treadwellin, joka oli vakuuttunut kykenevänsä kommunikoimaan villien harmaakarhujen kanssa, elämä päättyi karmeasti, kohtalon ironian katkeroittamana.

Herzog ei keskity Grizzly Man:ssä pelkästään kesyttämättömän luonnon mysteereihin, vaan myös ihmisen luonteeseen, sen voimavaroihin ja yllättäviin kääntöpuoliin. Elokuva käyttää paljon Treadwellin autenttista, henkeäsalpaavaa kuvamateriaalia. Ne piirtävät kuvan äärimmäisen kiehtovasta persoonasta sekä tutkii ihmisen ja luonnon välisen suhteen solmukohtia.

Lue lisääShow less
Tuotetiedot
7319980043048
Arvostelut

Jätä arvostelu

  • Elokuvan tähdet:
Kuvaile lyhyesti
Lähetä kuva
Vedä kuva tai paina ja valitse

Settings

Valikko

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään

Ole hyvä ja kirjaudu

Kirjaudu sivulle