Click for more products. Sulje
No produts were found.

Le concert - Konsertti (2009) DVD

Ohjaus Radu Mihaileanu

Aleksey Guskov, Mélanie Laurent ja Dmitri Nazarov

Tekstitys suomi, ruotsi, tanska, norja

PAINOS LOPPU

Lue lisääShow less
12,00 € (sis. alv)
Painos loppu
Viite:
6416335176275
Julkaisia:
Suosikit0
Lisää listaan
Lisää vertailuun0
Samanlaisia
Ei tuotteita
Kuvaus

Andreï Filipov (Aleksei Guskov) oli kerran Venäjän juhlituin kapellimestari ja maailmalla tunnettu Tšaikovski-spesialisti. Hänen johtamansa Bolšoin orkesterin Tšaikovski-tulkinnat nousivat myyttiseen lentoon. Vanhan vallan romahduksen jälkeen hän työskentelee yhä Bolšoissa. Siivoojana.

Filipov varastaa Bolšoin orkesterille saapuvan esiintymiskutsun. Hän aikoo palata valokeilaan ja nostaa Tšaikovskin taas lentoon Valon kaupungissa, Pariisissa. Edessä on vain pari haastetta. Muut poispotkitut alkuperäiset mestarisoittajat toimivat kuka missäkin puolivillaisessa tai ainakin melko laillisessa hommassa. Aikaa on vain pari viikkoa. Orkesteri on saatava kokoon – ja Pariisiin. Ilman rahaa se on vaikeaa… Mutta mahdollista.

Kapellimestari käy karhunpainiin kohtalon kanssa, apunaan paras ystävänsä, ambulanssikuski-sellisti Sacha (Dmitri Nazarov). Sekä pahin vihollisensa, entinen Breznevin kätyri Gavrilov (Valery Barinov). Miten Pariisin kuumin nuori viulistitähti (Mélanie Laurent) saadaan suostumaan konsertin solistiksi? Mikä salaisuus yhdistää kapellimestarin ja ykkösviulistin kohtalot? Kuinka vara-Bolšoin onnistuu sulattaa kopeiden pariisilaisten sydämet?

Lue lisääShow less
Tuotetiedot
6416335176275
Arvostelut

Jätä arvostelu

  • Elokuvan tähdet:
Kuvaile lyhyesti
Lähetä kuva
Vedä kuva tai paina ja valitse

Settings

Valikko

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään

Ole hyvä ja kirjaudu

Kirjaudu sivulle