Click for more products. Sulje
No produts were found.

Kolja (1996) DVD

Ohjaus Jan Sverák

Pääosissa Zdenek Sverák, Andrei Chalimon ja Libuse Safránková

Tekstitys suomi, ruotsi

Painos loppu

Lue lisääShow less
9,00 € (sis. alv)
Painos loppu
Viite:
6416548911014
Julkaisia:
Suosikit0
Lisää listaan
Lisää vertailuun0
Samanlaisia
Ei tuotteita
Kuvaus

Tsekkoslovakiassa asuva 55-vuotias Louka on lahjakas muusikko, jolla oli uransa puolesta takanaan loistava tulevaisuus. Hänen aikoinaan valtiovaltaa vastaan osoittama protesti piti huolen siitä, että musisointi valtion sinfoniaorkesterissa loppui kuin seinään. Nyt Louka elättää itseään antamalla soittotunteja, koristelemalla hautakiviä ja esiintymällä hautajaisissa. Vapaa-aikansa hän käyttää nuorten naisten liehittelyyn - varsin hyvällä menestyksellä. 
Kun nuoren ja viehättävän venäläisen naisen, Nadezdan, pitää oleskeluluvan saamiseksi löytää tsekkiläinen aviomies, suostuu Louka tämän perheen tarjoukseen mennä maksua vastaan naimisiin Nadezdan kanssa. Mutta ennen kuin riisi on karissut häähunnusta, häipyy Nadezda poikaystävänsä luokse Saksaan, jättäen 6-vuotiaan poikansa, Kolyan, Loukan huostaan. 
Vannoutunut poikamies Louka on kaikkea muuta kuin valmis isähahmoksi, ja pitää pikkupoikaa vain rasitteena elämälleen ja naisten metsästykselle. Mutta kaksikko löytää pian yhteisen sävelen. Kolya vierellään Louka alkaa nähdä elämänsä uusin siivin.

Lue lisääShow less
Tuotetiedot
6416548911014
Arvostelut

Jätä arvostelu

  • Elokuvan tähdet:
Kuvaile lyhyesti
Lähetä kuva
Vedä kuva tai paina ja valitse

Settings

Valikko

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään

Ole hyvä ja kirjaudu

Kirjaudu sivulle