Click for more products. Sulje
No produts were found.

The Kite Runner (2007) DVD

Leijapoika

Ohjaus Marc Forster

Pääosissa Khalid Abdalla, Ahmad Khan Mahmoodzada, Atossa Leoni

Tekstitys englanti

Lue lisääShow less
14,00 € (sis. alv)
1-3 arkipäivää
Varastossa
Viite:
5051188153533
Julkaisia:
Suosikit0
Lisää listaan
Lisää vertailuun0
Samanlaisia
Kuvaus

Yhteen viime aikojen kiitellyimmistä romaaneista perustuva Leijapoika on tunteisiin vetoava tarina ystävyydestä, perheestä, kauhistuttavista virheistä ja pelastavasta rakkaudesta. Sodan partaalla olevassa jakautuneessa maassa lapsuudenystävät Amir ja Hassan ovat joutumassa toisistaan iäksi eroon. Kabulissa on kaunis iltapäivä, ja taivas on täynnä harmittoman leijanlennätyskisan riemua. Turnauksen jälkimainingeissa tapahtuva yhden pojan pelokas petos käynnistää katastrofin... ja eeppisen matkan kohti sovitusta. 

Amir on elänyt Amerikassa 20 vuotta, ja hän palaa vaaroja kuhisevaan, talibanien rautaisella otteella hallitsemaan Afganistaniin. Amir on valmis kohtaamaan häntä vainoavat synkät salaisuudet ja ottamaan vielä yhden uskaliaan riskin korjatakseen asiat. 

Golden Globe -ehdokas, ohjaaja Marc Forster (Aidosti outoa, Finding Neverland - tarinan lähteillä ja Monster´s Ball) tuo Khaled Hosseinin myyntimenestyskirjan valkokankaille kera monikulttuurisen näyttelijä- ja kuvausryhmän, joka koostuu loistavista afganistanilaisista ja keskiaasialaisista amatööreistä sekä kansainvälisistä tähdistä. Elokuva kuvattiin länsikiinalaisella aavikolla Afganistanin rajalla. Lopputuloksena on matka uuteen maailmaan universaalin ihmistarinan kautta. Elokuva puhuttelee ketä tahansa, joka on toivonut toista tilaisuutta muutokseen ja anteeksiantamukseen.

Lue lisääShow less
Tuotetiedot
5051188153533
Arvostelut

Jätä arvostelu

  • Elokuvan tähdet:
Kuvaile lyhyesti
Lähetä kuva
Vedä kuva tai paina ja valitse

Settings

Valikko

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään

Ole hyvä ja kirjaudu

Kirjaudu sivulle