×
Click for more products. Sulje
No produts were found.

He ajavat öisin (1940) DVD

They Drive by Night

Ohjaus Raoul Walsh

Pääosissa George Raft, Humphrey Bogart ja Ann Sheridan

Tekstitys suomi, ruotsi, tanska, norja

Painos loppu.

Read moreShow less
14,00 € (sis. alv)
Painos loppu
Reference:
7321944658410
Brand:
Love0
Add to wishlist
You may also like
No items
Kuvaus

George Raftin ja Humphrey Bogartin mieli palaa aina vaan tien päälle He ajavat öisin -klassikossa, joka on väkivahva tarina kahdesta veljeksestä, jotka yrittävät elättää itsensä riippumattomina rekkakuskeina. Ann Sheridan esittää rekkamiesten suosiman kuppilan tarjoilijatarta, joka huolehtii niin murkinoista kuin pajatuksestakin. Ja Ida Lupino on jääräpäinen johtaja, joka sekoittaa liiketoimet, romanssin ja murhan. 
Bogart istuu jälleen pelkääjän paikalla matkalla pääosanesittäjän tähtistatukseen (jonka hän saavutti jo seuraavana vuonna) ja Raft hoitelee ajohommat yhdessä parhaista rooleistaan. Tämä elokuva on mainio esimerkki Warner Bros studion yhteiskunnallisesti tiedostavasta elokuvanteosta (ohjaajana Raoul Walsh) ja oivalliset miesnäyttelijät alleviivaavat tuota painavaa sanomaa vakuuttavalla tavalla. Naiset eivät tosin pärjää yhtään sen heikommin: Lupinon murtuminen oikeussalikohtauksessa teki hänestä sensaation lähes yhdessä yössä ja näyttelijätär sai pysyvän kiinnityksen studiolta.

DVD Lisämateriaali: Traileri, Uusi elokuvan tekemisestä kertova dokumentti Jaettu valtatie: tarina He ajavat öisin- elokuvan takana, Harvinainen lyhytelokuvamusikaali Swingtime in the Movies

Read moreShow less
Tuotetiedot
7321944658410
Arvostelut

Jätä arvostelu

  • Elokuvan tähdet:
Kuvaile lyhyesti
Lähetä kuva
Vedä kuva tai paina ja valitse

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Ole hyvä ja kirjaudu

Kirjaudu sivulle