Click for more products. Sulje
No produts were found.

He ajavat öisin (1940) DVD

They Drive by Night

Ohjaus Raoul Walsh

Pääosissa George Raft, Humphrey Bogart ja Ann Sheridan

Tekstitys suomi, ruotsi, tanska, norja

Painos loppu.

Lue lisääShow less
14,00 € (sis. alv)
Painos loppu
Viite:
7321944658410
Julkaisia:
Suosikit0
Lisää listaan
Lisää vertailuun0
Samanlaisia
Ei tuotteita
Kuvaus

George Raftin ja Humphrey Bogartin mieli palaa aina vaan tien päälle He ajavat öisin -klassikossa, joka on väkivahva tarina kahdesta veljeksestä, jotka yrittävät elättää itsensä riippumattomina rekkakuskeina. Ann Sheridan esittää rekkamiesten suosiman kuppilan tarjoilijatarta, joka huolehtii niin murkinoista kuin pajatuksestakin. Ja Ida Lupino on jääräpäinen johtaja, joka sekoittaa liiketoimet, romanssin ja murhan. 
Bogart istuu jälleen pelkääjän paikalla matkalla pääosanesittäjän tähtistatukseen (jonka hän saavutti jo seuraavana vuonna) ja Raft hoitelee ajohommat yhdessä parhaista rooleistaan. Tämä elokuva on mainio esimerkki Warner Bros studion yhteiskunnallisesti tiedostavasta elokuvanteosta (ohjaajana Raoul Walsh) ja oivalliset miesnäyttelijät alleviivaavat tuota painavaa sanomaa vakuuttavalla tavalla. Naiset eivät tosin pärjää yhtään sen heikommin: Lupinon murtuminen oikeussalikohtauksessa teki hänestä sensaation lähes yhdessä yössä ja näyttelijätär sai pysyvän kiinnityksen studiolta.

DVD Lisämateriaali: Traileri, Uusi elokuvan tekemisestä kertova dokumentti Jaettu valtatie: tarina He ajavat öisin- elokuvan takana, Harvinainen lyhytelokuvamusikaali Swingtime in the Movies

Lue lisääShow less
Tuotetiedot
7321944658410
Arvostelut

Jätä arvostelu

  • Elokuvan tähdet:
Kuvaile lyhyesti
Lähetä kuva
Vedä kuva tai paina ja valitse

Settings

Valikko

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään

Ole hyvä ja kirjaudu

Kirjaudu sivulle