Click for more products. Sulje
No produts were found.
Click for more products. Sulje
No produts were found.

Puhu hänelle (2002) DVD

Hable con ella

Ohjaus Pedro Almodovar

Pääosissa Javier Camara ja Dario Grandinetti.

Tekstitys suomi, ruotsi

Painos loppu

10,00 € (sis. alv)
Painos loppu

Viite:
6415750023676
Julkaisia:
Suosikit0
Lisää listaan
Liittyvät tuotteet
Ei tuotteita
Kuvaus

Elokuva kertoo kahdesta miehestä, jotka puhuvat ja puhuvat - kaikille, jotka vain ovat valmiit kuuntelemaan ja myös niille, jotka eivät voi heitä kuulla. Se joku puheen ulottumattomissa voi olla rakastettu, joka makaa koomassa. 
Marco on toimittaja ja hänen rakkaansa Lydia on härkätaistelija. Lydia loukkaantuu areenalla ja päätyy koomapotilaaksi sairaalaan. Sairaalassa Marco tapaa Benignon, nuoren, miehekkään sairaanhoitajan. Benignon elämän suuri rakkaus lepää niin ikään koomassa: sairaanhoitajan sydämen valo on nuori ballerina, joka on jäänyt auton alle. 
Benigno on jo pitkään palvonut kaunotarta kaukaa ja salaa, mutta tytön onnettomuuden myötä Benigno pääsee hoitamaan tyttöä ja huolehtimaan tästä. Benigno ei voi keskustella tiedottoman tytön kanssa, mutta mies voi silti puhua hänelle. 
Marcon ja Benignon samankaltaiset kokemukset tuovat heidät yhteen ja miehet ystävystyvät. Miesten välinen suhde ja heidän rakkautensa kooman sylissä nukkuviin naisiin on elokuvan keskipisteessä; tarinan kantavaksi teemaksi nousee yksinäisyys, jonka voi tuntea niin seurassa 
kuin yksinkin.

Tuotetiedot
6415750023676
Arvostelut
Ei arvostelua

Valikko

Settings

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään