Click for more products. Sulje
No produts were found.

Maria's Lovers (1984) DVD

Marian rakastajat

Ohjaus Andrey Konchalovskiy

Päääosissa Nastassja Kinski, John Savage ja Keith Carradine

Tekstitys suomi, ruotsi, tanska, norja

PAINOS LOPPU

Lue lisääShow less
15,00 € (sis. alv)
Painos loppu
Viite:
5039036034760
Suosikit0
Lisää listaan
Lisää vertailuun0
Samanlaisia
Ei tuotteita
Kuvaus

Ivan Bibic palaa sodasta pieneen kotikaupunkiinsa Pennsylvaniaan. Toisen maailmansodan taistelut kauhuineen ja vankileirin traumaattiset kokemukset ovat kuitenkin jättäneet Ivaniin syvät henkiset arvet... Ivanin elämän tärkein asia ja henkinen voimavara on hänen rakkautensa pitkäaikaista tyttöystäväänsä ja kihlattuaan, Mariaa kohtaan. 
Parin mentyä naimisiin, joutuu Ivan kuitenkin pian toteamaan, että sodan muistoilla on yhä vahva ote hänestä: hän ei kykene seksiin Marian kanssa. Rakastaa Mariaa ja toivoen että tämä olisi onnellinen, rohkaisee Ivan häntä ottamaan rakastajan. Lopulta Maria suostuu ehdotukseen... Mutta kumpikaan ei osaa aavistaa millaisia elämänmuutoksia ja uhrauksia päätös tuo mukanaan.

Koskettavan Marian rakastajien voima löytyy sen osaavista ja vahvoista näyttelijöistä. Nastassja Kinski (Tess, Cat People, Terminal Velocity), John Savage (Kauriinmetsästäjät), Keith Carradine (Lainsuojattomat, Raivoisa ajojahti) sekä Oscar ehdokas, legendaarinen Robert Mitchum (Normandian maihinnousu, Cape Fear) loistavat rooleissaan. Venäläiselle ohjaajalle Andrei Konchalovskylle Marian rakastajat oli ensimmäinen Yhdysvalloissa tehty elokuva. Sittemmin hän on kunnostautunut myös nopeatempoisten toimintaelokuvien ohjaajana (mm. Pakojuna ja Tango & Cash).

Lue lisääShow less
Tuotetiedot
5039036034760
Arvostelut

Jätä arvostelu

  • Elokuvan tähdet:
Kuvaile lyhyesti
Lähetä kuva
Vedä kuva tai paina ja valitse

Settings

Valikko

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään

Ole hyvä ja kirjaudu

Kirjaudu sivulle