×
Click for more products. Sulje
No produts were found.

Kangastuksia (2010) DVD

Les amours imaginaires

Ohjaus Xavier Dolan

Pääosissa Xavier Dolan, Monia Chokri ja Niels Schneider

Tekstitys suomi, ruotsi

painos loppu

Read moreShow less
14,00 € (sis. alv)
Painos loppu
Reference:
6416335179733
Love0
Add to wishlist(1)
You may also like
No items
Kuvaus

Elokuvan päähenkilöt Francis (Dolan) ja Marie (Monia Chokri) ovat parhaat ystävykset, jotka tutustuvat eräässä illanvietossa enkelikiharaiseen Nicolakseen (Niels Schneider). 

Kolmiodraaman ainekset ovat valmiit, kun kerubin näköinen nuori mies lyöttäytyy Franciksen ja Marien seuraan ja vuoron perään antaa ymmärtää olevansa kiinnostunut kummastakin. Nicolaksen todellisista tunteista on kuitenkin mahdoton saada selvää, ja sydänsuruja on tiedossa yhtä lailla Marielle kuin Francisillekin.

Dolanin visuaalinen maailma on värikäs ja äärimmäisen tyylitelty. Francisin ja Marien tyyliesikuvina ovat olleet James Dean ja Audrey Hepburn, 2010-luvulle päivitettyinä.

Kanadalainen Xavier Dolan oli vain 19-vuotias, kun hänen esikoiselokuvansa I Killed My Mother valittiin Cannesin Directors Fortnight -sarjaan. Seuraavana vuonna, keväällä 2010 Dolan toi Cannesiin seuraavan elokuvansa Kangastuksia (Les Amours Imaginaires), jonka hän on paitsi ohjannut, myös käsikirjoittanut, leikannut ja puvustanut. Lisäksi ihmelapsi näyttelee yhden elokuvan päärooleista.

Read moreShow less
Tuotetiedot
6416335179733
Arvostelut

Jätä arvostelu

  • Elokuvan tähdet:
Kuvaile lyhyesti
Lähetä kuva
Vedä kuva tai paina ja valitse

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Ole hyvä ja kirjaudu

Kirjaudu sivulle